Brașov. Excelență în chirurgia oncologică la Spitalul Sf. Constantin! Principalele domenii de excelență

Last Updated on noiembrie 27, 2018 Spitalul Sf. Constantin din Brașov prezintă domeniile de excelență, spital care a devenit o alternativă la centrele din străinatate și la centrele universitare tradiționale.

Spitalul Sf Constantin: Excelență în chirurgia oncologică la Spitalul Sf. Constantin!
Echipa chirurgicală a spitalului nostru și-a făcut o misiune din lupta împotriva cancerului, spitalul nostru punând la dispoziția pacienților oncologici o gamă extrem de largă de proceduri chirurgicale, unele unicat în România și Europa de Est, alături de o tehnologie de nivel european.

Brașov. Excelență în chirurgia oncologică la Spitalul Sf. Constantin! Principalele domenii de excelență 1

Spitalul Sf. Constantin devine alternativa la centrele din străinatate și la centrele universitare tradiționale. De altfel, un număr tot mai mare de pacienți din centrele universitare cu tradiție aleg să se opereze în spitalul nostru.

Principalele domenii de excelență
In trecut, prima opțiune în tratamentul unei tumori canceroase era tratamentul chirurgical. Cazurile depășite chirurgical erau trimise la oncologie pentru tratament paleativ. Odată cu progresia moleculelor anticanceroase, o parte din pacienții considerați inițial inoperabili deveneau operabili. Astfel s-a născut conceptul onco-chirurgical, chirurgii și oncologii cooperând pentru readucerea la operabilitate a cazurilor avansate. Conceptul a făcut un pas înainte când s-a dovedit că anumite cancere aflate în stadii operabile dar avansate au rezultate mai bune dacă sunt chimiotratate preoperator decât dacă ar fi operate per primam.
→ Chirurgia hepatică (supraspecializare Paris-Geneva)

→ Chirurgia pancreatică majoră
→ CRS-HIPEC – Chimioterapia Hipertermică Intraperitoneală pentru tratamentul carcinomatozei peritoneale
→ Chirurgia onco-ginecologică

→ Cancerul Mamar
→ Melanomul malign
→ Chirurgia radicală a cancerului renal
→ Chirurgia cancerului testicular

→ Cancerul colo-rectal
→ Cancerul gastric
→ Chirurgia sarcoamelor
→ Camere implantabile pentru chimioterapie “Port-a-cath”

Previous Story

Accident Brașov. Pieton lovit pe trecere de un autoturism neînmatriculat

Next Story

Opera Brașov la Mall-ul Coresi, duminică, la aprinderea luminițele de Sărbători! Spectacol extraordinar, Intrarea este liberă!