(Last Updated On: November 14, 2018)

Mihai Sturzu își încearcă iar norocul în politică. A obținut un scor foarte bun împotriva lui George Scripcaru la alegerile trecute și ar avea o șansă importantă dacă actualul primar nu va mai candida. Se zvonește că ar vrea în Parlament.

Mihai Sturzu: „Cunosc mulți oameni extraordinari care poate din decență, din bun simț sau chiar timiditate nu au făcut pasul spre politică.
Am o veste bună: prieteni, a venit momentul oamenilor buni în politica din România!

Mihai Sturzu, viitorul primar al Brașovului? Acum își caută echipă. Mihai Sturzu: „Cunosc mulți oameni extraordinari care poate din decență, din bun simț sau chiar timiditate nu au făcut pasul spre ...” 1

Vă invit alături de mine, să punem umărul la schimbarea în bine a Brașovului și a României! De curând am lansat organizația Pro România în județul Brașov.

Suntem la început de drum, dar cu toate acestea sunt fericit să vă spun că am început să formăm o echipă de oameni tineri, deschiși, care vor să se implice în viața orașului, județului, țării noastre.

Mă adresez acum celor aproape 10.000 de brașoveni care în 2016 au fost alături de mine, cei care au avut încredere să voteze pentru un Brașov modern, conectat, precum și celor care așteptau o construcție mai solidă: a venit momentul să ne implicam mai serios in politică! Haideți să nu mai așteptăm să schimbe alții viața noastră în bine, ci să ne luăm singuri soarta în mâini.

Implicarea creează, iar daca tu simți că ai un cuvânt de spus pentru o schimbare în bine, implică-te !

Suntem aici și suntem PRO: Pro România Brașov”.