Brașov: Romulus Oprica: „Dupa Poarta Schei se extinde trotuarul astfel incat nicio masina sa nu mai poata parca dupa Poarta. Ramane o fasie de strada pe care incape o singura masina. Acum ridic si eu o problema: daca e nevoie sa vina o salvare in zona? Unde opreste? Se blocheaza tot Scheiul? Pai, cam da. Oare nu era mai simplu, si mult mai ieftin, sa se monteze un …”

Last Updated on noiembrie 14, 2018 Primăria a decis să extindă trotuarul după Poarta Schei. Se pare că vor fi probleme atunci când vor fi urgențe, ambulanța sau pompieri.

Romulus Oprica: „Dupa Poarta Schei se extinde trotuarul astfel incat nicio masina sa nu mai poata parca dupa Poarta. Ramane o fasie de strada pe care incape o singura masina.

Brașov: Romulus Oprica: „Dupa Poarta Schei se extinde trotuarul astfel incat nicio masina sa nu mai poata parca dupa Poarta. Ramane o fasie de strada pe care incape o singura masina. Acum ridic si eu o problema: daca e nevoie sa vina o salvare in zona? Unde opreste? Se blocheaza tot Scheiul? Pai, cam da. Oare nu era mai simplu, si mult mai ieftin, sa se monteze un ...” 1

Acum ridic si eu o problema: daca e nevoie sa vina o salvare in zona? Unde opreste? Se blocheaza tot Scheiul? Pai, cam da.

Oare nu era mai simplu, si mult mai ieftin, sa se monteze un indicator cu “oprirea interzisa, exceptie Politie, Salvare, Pompieri”? Parchezi acolo si nu esti cu masina de salvare, pac amenda consistenta.

Pe de alta parte, parca e cam mare zelul cu care se pun contre / bariere anumitor necesitati ale cetatenilor fara sa li se ofere o alternativa viabila”.

 

Postolachi Dumitru 🤔 după Poarta Schei până unde se execută lucrări de lărgire a trotuarului? Întreb pentru că știam că pe partea stângă era parcare cu plată gestionată de cei de la P&P și cel puțin o dată pe săptămână am treabă în zonă… acum ce fac, las mașina în parcarea de la Spitalul Militar și o iau pe jos până unde am treabă? E și aceasta o idee…

Pozna Eugen Din pacate Brasovul nu ofera solutii pentru astfel de situatii. Normal ar fi ca traficul sa fie eliminat cat mai mult posibil din oras, mai ales din zona veche si inghesuita. Iar trotuarele largite, pentru ca nu exista oras turistic fara accent pe traficul pietonal. Din pacate nu se ofera alternative practice (transport comuun civilizat, locuri de parcare cu acces facil catre centru. Mai mult decat atat, iara ca ne teezim si cu un mol in mijlocul orasului. Atunci vom vedea distractie pe carosabil ..

Postolachi Dumitru  că tot vorbim de oraș turistic, știi primul lucru de care se plâng turiștii care nu sunt grup organizat, indiferent că sunt români sau străini? Că nu au loc de parcare aproape de hotel, pensiune, ș.a.m.d. Iar zona de care vorbești e plină de astfel de spații de cazare…

 

Previous Story

Brașov. Începe Etnovember 2018. Programul primei zile

Next Story

Mihai Sturzu, viitorul primar al Brașovului? Acum își caută echipă. Mihai Sturzu: „Cunosc mulți oameni extraordinari care poate din decență, din bun simț sau chiar timiditate nu au făcut pasul spre …”