(Foto) Accident Brașov. Grav! 4 răniți, două mașini făcute praf pe DN1. Ce spune Poliția

Last Updated on noiembrie 12, 2018 Accident grav luni seara pe drumul care leagă Codlea de Făgăraș, la Vlădeni. Două autoturisme s-au ciocnit violent. Din primele informații, 4 persoane ar fi rănite.

Gabrielei Dinu, purtător de cuvânt al IJP Brașov, citatd mytex.ro:  „Un barbat de 27 ani, din Sibiu, care a condus un autoturism înmatriculat în București, pe DN 1, dinspre Făgăraș spre Brașov, la km 189 + 450 m., într o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în Brașov, condus de un bărbat de 67 de ani, din Făgăraș.

(Foto) Accident Brașov. Grav! 4 răniți, două mașini făcute praf pe DN1. Ce spune Poliția 1 (Foto) Accident Brașov. Grav! 4 răniți, două mașini făcute praf pe DN1. Ce spune Poliția 2 (Foto) Accident Brașov. Grav! 4 răniți, două mașini făcute praf pe DN1. Ce spune Poliția 3

(foto codlea-info.ro)

În mașina condusă de bărbatul de 27 ani se mai afla un pasager, bărbat, cetățean german, iar în celălalt vehicul mai era o pasageră. Toți cei patru ocupanți ai mașinilor primesc în acest moment îngrijiri medicale la fața locului”.

Previous Story

Brașovul pute și azi. Miron Ț.: „Primăria Municipiului Braşov vedeți că iar miroase a rahat în toată zona Dealul Cetății, Cuza Vodă, Bisericii Române. Numazîc”

Next Story

(Foto) Accident Brașov: Update. O persoană a murit și alte 4 sunt rănite grav, ciocnire violentă pe DN1