(Foto) Accident Brașov: Update. O persoană a murit și alte 4 sunt rănite grav, ciocnire violentă pe DN1

Last Updated on noiembrie 13, 2018 Update
Ciocnire violentă luni seara între Codlea și Perșani, pe DN1. O persoană a murit și alte patru ar fi la spital în stare gravă!
Potrivit mytex.ro, șoferul uneia dintre cele două mașini implicate, un bărbat în vârstă de 67 de ani, a decedat. Din nefericire, inima i-a cedat cu toate că i s-au făcut minute în șir manevre de resuscitare de către paramedicii SMURD.

Stire inițială
Accident grav luni seara pe drumul care leagă Codlea de Făgăraș, la Vlădeni. Două autoturisme s-au ciocnit violent. Din primele informații, 4 persoane ar fi rănite.

Gabrielei Dinu, purtător de cuvânt al IJP Brașov, citatd mytex.ro: „Un barbat de 27 ani, din Sibiu, care a condus un autoturism înmatriculat în București, pe DN 1, dinspre Făgăraș spre Brașov, la km 189 + 450 m., într o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în Brașov, condus de un bărbat de 67 de ani, din Făgăraș.

(Foto) Accident Brașov: Update. O persoană a murit și alte 4 sunt rănite grav, ciocnire violentă pe DN1 1 (Foto) Accident Brașov: Update. O persoană a murit și alte 4 sunt rănite grav, ciocnire violentă pe DN1 2 (Foto) Accident Brașov: Update. O persoană a murit și alte 4 sunt rănite grav, ciocnire violentă pe DN1 3

(foto codlea-info.ro)

În mașina condusă de bărbatul de 27 ani se mai afla un pasager, bărbat, cetățean german, iar în celălalt vehicul mai era o pasageră. Toți cei patru ocupanți ai mașinilor primesc în acest moment îngrijiri medicale la fața locului”.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov. Grav! 4 răniți, două mașini făcute praf pe DN1. Ce spune Poliția

Next Story

Brașovul pute! Robert Lazar: „Cred că toți ați simțit azi mirosul urât din Brașov. Nu e prima oară când brașovenii îl simt și nici ultima oară, din păcate. Doresc să iau legătura cu alte persoane afectate și să ne asociem pentru a-i acționa în instanță pe cei responsabili de această poluare a aerului din Brașov. Dacă vreun …”