Brașov. Cristian Lazea: „Oricât de jalnica este situația Transbus Codreanu, consider că este total inacceptabil sa se puna viata tuturor in pericol, punând în circulație autobuze fără elementarele lumini de frână in functiune. Fac naveta zilnic pe ruta Rasnov-Brasov si nu este prima oară când vad exemplarul din imagine fără lumini de frână. Chiar nu au bani de …”

Last Updated on noiembrie 12, 2018 Autobuzele Codreanu vechi și fumigene nasc pasiuni în continuare. Foarte mulți călători acuză starea jalnică a autobuzelor. Probabil doar după o tragedie mediatizată național se vor lua măsuri. Până atunci treaba va merge ca și acum.

Pe Facebook, Cristian Lazea a scris: „Oricât de jalnica este situația Transbus Codreanu, consider că este total inacceptabil sa se puna viata tuturor in pericol, punând în circulație autobuze fără elementarele lumini de frână in functiune.

Fac naveta zilnic pe ruta Rasnov-Brasov si nu este prima oară când vad exemplarul din imagine fără lumini de frână. Chiar nu au bani de 2 becuri sau nu mai au electrician?
Sau șoferul este iresponsabil?”
Brașov. Cristian Lazea: „Oricât de jalnica este situația Transbus Codreanu, consider că este total inacceptabil sa se puna viata tuturor in pericol, punând în circulație autobuze fără elementarele lumini de frână in functiune. Fac naveta zilnic pe ruta Rasnov-Brasov si nu este prima oară când vad exemplarul din imagine fără lumini de frână. Chiar nu au bani de ...” 1

Ioan Creangă: Corupția tata corupția din tot parcul auto al lui Codreanu n un știu dacă corespund tehnic ca estetic e jale mai mult de 5 autobuze și mai ne miram de poluarea orașului un hibrid de al lui poluează cit 30 de autoturisme

Liviu Cristocea: Lasă că va intra RAT-ul pe traseu si poate va fi mai bine
Tudor Bogdan: O mizerie de autobuze ! Nu numai ca nu au bani pentru niste becuri , dar ganditi-va in ce conditii merg aceste autobuze iarna la -10, 15 grade !? Bine ca si-a facut … mănăstire

Simona Dumitru: Puneți și fumul îngrozitor pe care.l scot diesel fără DPF și non euro. Astea ar trebui scoase de pe drumuri.

Previous Story

Accident Brașov. Grav! Motociclist lovit și aruncat în altă mașină

Next Story

Brașov. „Filarmonica de Comedie”, cu Marius Florea Vizante, Gheorghe Ifrim, Radu Gabriel, Leonid Doni, Mihai Munteniță