Accident Brașov. Grav! Motociclist lovit și aruncat în altă mașină

Last Updated on noiembrie 12, 2018 Ghinion teribil pentru un motociclist din București. Acesta a fost grav rănit duminică seara de u șofer neatent pe strada 13 Decembrie.

„Un tânăr de 22 ani, din municipiul Brașov, care a condus un autoturism pe strada 13 Decembrie, dinspre Bulevardul Gării spre Bulevardul Griviței, pe banda nr. 2, la trecerea pentru pietoni din dreptul intersecției cu strada Pictor Ștefan Luchian,

Accident Brașov. Grav! Motociclist lovit și aruncat în altă mașină 1

a schimbat direcția de deplasare, pe banda nr. 1 și a intrat în coliziune cu  un motociclu condus regulamentar, în aceeași direcție, de un bărbat de 39 ani, din București, pe care l-a proiectat într-un vehicul parcat în parcarea amenajată din dreptul imobilului cu nr. 33, de pe strada 13 Decembrie”, a informat reprezentantul Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan, potrivit mytex.ro.

În urma accidentului, victima a fost transportată la spital.

Previous Story

Brașov. Anunț RATBV: Mijloacele de transport în comun de pe liniile 2, 7, 8, 9 și 15, pe sensul de deplasare spre capătul de linie ”Rulmentul”, nu vor mai opri în stația ”Liceul Tractorul”

Next Story

Brașov. Cristian Lazea: „Oricât de jalnica este situația Transbus Codreanu, consider că este total inacceptabil sa se puna viata tuturor in pericol, punând în circulație autobuze fără elementarele lumini de frână in functiune. Fac naveta zilnic pe ruta Rasnov-Brasov si nu este prima oară când vad exemplarul din imagine fără lumini de frână. Chiar nu au bani de …”