Brașov. Tatăl băiatului de 17 ani care s-a împuşcat va fi sancţionat

Last Updated on noiembrie 10, 2018 Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brașov au luat primele măsuri în cazul tânărului de 17 ani din Stupini care s-a sinucis cu arma tatălui.

Polițiștii îl vor sancţiuna pe tatăl adolescentului, a cărui neglijenţă a favorizat producerea tragediei. Oamenii legii spun că bărbatul deținea arma legal, dar nu a păstrat-o în siguranţă, astfel încît nimeni să nu aibă acces la ea, informează RTT Brașov.

Brașov. Tatăl băiatului de 17 ani care s-a împuşcat va fi sancţionat 1

În urma verificărilor, politiștii au constatat că bărbatul din Stupini deținea legal arma de vînătoare şi are permis de armă tip B, valabil. Nu a respectat, însă, obligația de a păstra arma și muniția în condiții de securitate, astfel încât să nu permită accesul persoanelor neautorizate.

Pentru acest aspect tatăl adolescentului va fi sancționat contravențional și i se va aplica sancțiunea complementară de anulare a dreptului de deținere, de port și folosire a armelor pe o perioada de 2 ani.

Amintim că miercuri seara, pe fondul unei certuri cu părinţii pe tema rezultatelor la învăţătură şi a pregătirii sportive, Bogdan, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis cu arma de vânătoare a tatălui său. Antrenorul său de la Clubul Corona, unde băiatul juca polo, îl descrie pe Bogdan ca pe un sportiv foarte tehnic, mereu jovial, responsabil cu glumele la echipă.

Previous Story

Foto Brașov. A sosit bradul de Crăciun în Piața Sfatului. Îți place?

Next Story

Brașov. Catalin P.: „O fată a leșinat pe mașina de Poiană pentru că a fost prinsă în ușile autobuzului unde eram înghesuiți toți ca sardelele. Aceași chestie se întâmplă …”