Brașov. Catalin P.: „O fată a leșinat pe mașina de Poiană pentru că a fost prinsă în ușile autobuzului unde eram înghesuiți toți ca sardelele. Aceași chestie se întâmplă …”

Last Updated on noiembrie 11, 2018 În acest weekend au fost foarte mulți turiști în Brașov. Cum cei din conducerea RAT își i-au liber la sfârșit de săptămână,  sesizările privind înghesuiala din autobuze au fost ignorate cu talent. Cineva povestește că o fată a leșinat într-un autobuz de pe linia 20 din cauza înghesuielii.

Pe grupul de Facebook Ce iti trebuie, frate? Brasov, Catalin P. a povestit: „ O fata a lesinat pe masina de Poiana pentru ca a fost prinsa in usile autobuzului unde eram inghesuiti toti ca sardelele. Aceasi chestie se intampla aproape zilnic pe autobuzul 20.

Brașov. Catalin P.: „O fată a leșinat pe mașina de Poiană pentru că a fost prinsă în ușile autobuzului unde eram înghesuiți toți ca sardelele. Aceași chestie se întâmplă ...” 1

Intre orele 15 – 18 coboara turisti din statiune plus angajatii ce lucreaza acolo si autobuzul devine neincapator. S au facut zeci de sesizari ca sa se suplimenteze autobuzele pe aceasta ruta, macar in intervalul precizat, dar nimanui de la RAT nu ii pasa.

Poate vor schimba ceva dupa ce un calator va deceda. Cand se deschid usile busului in statie se calca lumea in picioare ca sa prinda loc si se isca mereu scandaluri.

Oare turistii straini ce zic cand ne vad mancandu-ne ca hienele pt un amarat de loc in autobuz? Faceti ceva pana nu e prea tarziu !”

Previous Story

Brașov. Tatăl băiatului de 17 ani care s-a împuşcat va fi sancţionat

Next Story

Video Brașov. Au reparat bradul de Crăciun din Piața Sfatului. Nu mai este chel, este doar veșted și uscat. Împodobit o să arate bine de la distanță. Ar trebui înlocuit de Urgență?