Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Brașov. Proiect impresionant. Traseu de biciclete cu două pasaje circulare înalte de 6 metri amenajate în intersecțiile de la Calea București-Poienelor-Saturn și de la Gară

Brașov. Proiect impresionant. Traseu de biciclete cu două pasaje circulare înalte de 6 metri amenajate în intersecțiile de la Calea București-Poienelor-Saturn și de la Gară

Last Updated on noiembrie 8, 2018 Primăria Brașov pregătește un proiect impresionant. Traseu de biciclete de 5 kilometri pe traseul Poienelor – Strada Minervei – strada Crinului – Bulevardul Gării – Gară – Bulevardul Victoriei – Bulevardul Mihail Kogălniceanu – Camera de Comerţ.

Vor fi două pasaje suspendate circulare pentru cicliști care ar urma să fie amenajate în intersecțiile de la Calea București-Poienelor-Saturn și de la Gară. Vor supratraversa sensurile giratorii la o înălţime de aproximativ 6 m, iar lăţimea pietonală şi pentru biciclişti va fi de 5,5 m, informează bizbrasov.ro.

Brașov. Proiect impresionant. Traseu de biciclete cu două pasaje circulare înalte de 6 metri amenajate în intersecțiile de la Calea București-Poienelor-Saturn și de la Gară 1

Preoiectul nu ste apreciat de toată lumea. Rob Marian-Winter: „Futurism inutil. Traseul “Poienelor – Strada Minervei – strada Crinului – Bulevardul Gării – Gară – Bulevardul Victoriei – Bulevardul Mihail Kogălniceanu – Camera de Comerţ”.

Dar de ce aș merge cu bicicleta de la “McDonalds” pe “Centura mică” apoi pe la Gară dacă vreau să ajung în Centrul Civic. Câte destinații sunt pe Centura Mică? Câte mașini merg pe Centura Mică ca să ajungă în Centrul Civic (e cea mai bună întrebare când vrei să vezi, dacă ar folosi cineva pista de bicicliști, pe bicicletă mergi cu efortul tău, pe care vrei să-l minimizezi).

Apreciez planuri pentru piste de bicicliști, dar ăsta e de parcă ar gândi un drum la Cluj prin Timișoara. Se pare că a venit febra alegerilor cu toate proiectele astea.

PS: Zici că suntem în Bușteni. Pietonii pe pasaj pe scări, ca să nu mai încurce atât circulația auto, parcă ar fi ceva autostradă pe acolo. Apropo, pe ambele părți ale intersecției sunt capete de autobuz și troleibuz”.

Previous Story

Brașov. Cine este tânărul găsit împușcat în cap

Next Story

Brașov: Se construiește un cămin studențesc privat