Brașov. Cine este tânărul găsit împușcat în cap

Last Updated on noiembrie 8, 2018 Miercuri seara un tânăr a fost găsit împușcat în cap cu o pușcă de vânătoare, în cartierul brașovean Stupini. Din primele informații, acesta s-ar fi sinucis cu arma tatălui său.

Este vorba de un component al echipei de polo juniori a clubului Corona Brașov, Bogdan B., în vârstă de 17 ani, anunță brasovultau.ro.

Brașov. Cine este tânărul găsit împușcat în cap 1

„În jurul orei 17.00, am fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că un tânăr de 17 ani din cartierul Stupini s-a împușcat mortal în zona capului cu o armă de vânătoare a tatălui său.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului pentru a demara cercetările specifice a constatat că tânărul de 17 ani a decedat în urma unei plăgi prin împușcare în zona capului. Persoana decedată a fost transportată la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării necropsiei.

S-a deschis o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor producerii evenimentului”, a spus Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

Previous Story

Brașov. Tragedie. Tânăr găsit împușcat în cap. Ce spune Poliția

Next Story

Brașov. Proiect impresionant. Traseu de biciclete cu două pasaje circulare înalte de 6 metri amenajate în intersecțiile de la Calea București-Poienelor-Saturn și de la Gară