Brașov. Mihai S.: „Felicitari RATBV SA! Super tare asta! Alerg pana în stația de autobuz sa îmi iau un bilet de la tonomat, la naiba, în stația asta nu este… Ma grăbesc, ce fac, chem un Uber? Mai merg o știe pe jos, fac un blat? Coada ochiului observă un panou cu …”

Last Updated on noiembrie 18, 2018 RATBV primește și laude, nu doar critici. Un brașovean apreciază faptul că poate cumpăra bilete prin SMS. RATBV va primi și mai multe laude când va începe cursele către localitățile din zona metropolitană. Așa s-au săturat navetiștii de mașinile praf ale privaților….

Mihai S: „Super tare asta! Alerg pana în stația de autobuz sa îmi iau un bilet de la tonomat, la naiba, în stația asta nu este… Ma grăbesc, ce fac, chem un Uber? Mai merg o știe pe jos, fac un blat?

Brașov. Mihai S.: „Felicitari RATBV SA! Super tare asta! Alerg pana în stația de autobuz sa îmi iau un bilet de la tonomat, la naiba, în stația asta nu este... Ma grăbesc, ce fac, chem un Uber? Mai merg o știe pe jos, fac un blat? Coada ochiului observă un panou cu ...” 1
Coada ochiului observă un panou cu o noua aplicație de mobil. Super! Hai sa o încerc.
În 3 minute o descarc și o instalez, în alte 2 minute îmi trec datele cardului și uite ca vine și autobuzul către centru. Excelent, ma sui în el, scanez codul QR de la ușa, plata se face automat și stau liniștit.

2 stații mai târziu, controlul. Aha! Soarta ține cu cei corecți, prezint biletul din aplicație, îmi scanează codul QR de pe telefon și trece la o certa pe fătuca de lângă mine. Ba, mă mai și da exemplu, uite, ai telefon, plătești direct cu el. Așa că vrăjeala cu nu am avut de unde cumpăra bilete nu mai ține.
Felicitari ! RATBV SA”

Previous Story

Brașov. Incendiu la o țeavă de gaz. Şeful echipei a suferit arsuri la nivelul mâinilor şi al feţei. Ce spun pompierii

Next Story

ISU Brașov, Alertă Meteo. Va Ninge în Brașov! Drumarii vor fi luați prin surprindere? „Atenționare cod galben !!!În intervalul 18 noiembrie, ora …”