Brașov. Incendiu la o țeavă de gaz. Şeful echipei a suferit arsuri la nivelul mâinilor şi al feţei. Ce spun pompierii

Last Updated on noiembrie 17, 2018 O persoană a fost arsă la față și pe mâini după ce un incendiu a izbucnit la o țeavă de gaz unde făcea lucrări, în localitatea Perşani, județul Brașov.

La locul incendiului acţionează două echipaje cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi o echipă de la Distrigaz.

Brașov. Incendiu la o țeavă de gaz. Şeful echipei a suferit arsuri la nivelul mâinilor şi al feţei. Ce spun pompierii 1

Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Brașov, citat de mytex.ro: „Au ajuns echipajele la locul intervenției, incendiul se manifestă cu flacără puternică, se acționează pentru protecția împrejurimilor. La fața locului a fost găsită și o victimă, șeful echipei de muncitori care efectua lucrare.

Prezintă arsuri la membrele superioare și la nivelul feței.

S-au asigurat măsurile care se impun la fața locului, arderea a fost supravegheată în permanență, a fost întreruptă alimentarea cu gaz de către echipa Distrigaz. Arderea desfășurându-se în aer liber nu a existat pericolul ca acele gaze să se acumuleze”.

Previous Story

Brașov. La ce oră se aprind luminile de Crăciun. Progarmul de 1 Decembrie. Paradă militară, Târg de Crăciun, Hora Unirii Junii Brașovului, retragere cu torțe, aprinderea luminilor de Crăciun, foc de artificii

Next Story

Brașov. Mihai S.: „Felicitari RATBV SA! Super tare asta! Alerg pana în stația de autobuz sa îmi iau un bilet de la tonomat, la naiba, în stația asta nu este… Ma grăbesc, ce fac, chem un Uber? Mai merg o știe pe jos, fac un blat? Coada ochiului observă un panou cu …”