Brașov: Crosul 15 Noiembrie, gata de start!

Last Updated on noiembrie 7, 2018 Atleți de elită din 15 țări și peste 500 de alergători amatori de toate vârstele vor participa la Crosul 15 Noiembrie, ediția a 29-a.

Competiția va avea loc duminică, 11 noiembrie 2018. La ora 10:00 va fi startul cursei copiilor, la ora 10:15 va începe cursa familiilor (ambele curse fiind destinate amatorilor și având punctul de pornire la Sala Patria), la ora 11:00, în Parcul Industrial Roman este programat startul cursei feminine, iar la ora 11:45, din același loc va porni cursa masculină.

Brașov: Crosul 15 Noiembrie, gata de start! 1

Cursa feminină și cea masculină se vor desfășura pe distanța a 5 km, pe următorul traseu, omologat la nivel internațional de IAAF-AIMS: Parcul Industrial Roman – Strada Poienelor – Calea Bucureşti – Spitalul Judeţean – Spitalul Astra – Bulevardul 15 Noiembrie – Intersecția „Trei Alimentare” – Centrul Civic – Biserica de Lemn – Hidromecanica (punct în care trasa optimă a traseului se va muta din stânga spre dreapta) – Tribunalul Brașov – Spitalul CFR – Sala Patria – Teatrul Sică Alexandrescu – Prefectură.

Festivitatea de premiere va avea loc la ora 13:00, în Piața Sfântul Ioan. Toate informațiile privind Crosul 15 Noiembrie au fost prezentate astăzi, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat reprezentanții organizatorilor: Asociația Județeană de Atletism Brașov, Consiliul Județean Brașov, Instituția Prefectului și Asociația 15 Noiembrie.

„Este o onoare și o mândrie pentru Consiliul Județean Brașov să fie partener și să cofinanțeze organizarea ediției din acest an a Crosului 15 Noiembrie. Pentru acest eveniment de tradiție, Asociația Județeană de Atletism Brașov a primit o finanțare nerambursabilă din bugetul propriu al județului, în valoare de 119.700 de lei. Sunt convins că va fi un regal de atletism, o competiție de cel mai înalt nivel”, a spus președintele CJ Brașov Adrian-Ioan Veștea.

Previous Story

Brașov. Negocieri. Ce artiști vor cânta de 1 Decembrie, ziua în care se vor aprinde luminile de Sătbători în Piața Sfatului

Next Story

Brașov. CFR nu mai vinde bilete ca tu să cumperi la preț majorat în tren? Donţu Otilia: „Am solicitat 1 bilet pentru clasa a II-a până la București, pentru trenul IR473 (Budapesta K – București Nord). Casierița mi-a răspuns, după ce a consultat calculatorul, că nu…”