Brașov. 3 hoți prinși în flagrant la mall-ul Coresi. Furau haine prin metoda „cadoul”

Last Updated on noiembrie 15, 2018 3 hoți specializați au fost prinși în flagrant miercuri de polițiști la mall-ul Coresi. Aceștia furau haine din magazine.

„Polițiștii i-au depistat în flagrant pe cei trei, care, în data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 15.40, s-au deplasat la un centru comercial din cartierul Tractorul, unde, din mai multe magazine ar fi sustras articole vestimentare, pe care le-ar fi depozitat în pungi pentru cadouri căptușite cu folie de aluminiu pentru a împiedica funcționarea normală a sistemului de alarmare al magazinelor la trecerea prin dreptul acestora.

Brașov. 3 hoți prinși în flagrant la mall-ul Coresi. Furau haine prin metoda „cadoul” 1

Prejudiciul cauzat părților vătămate astfel a fost de aproximativ 9.500 lei și a fost recuperat în totalitate”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent șef Gabriela Dinu, potrivit mytex.ro.

Cei trei nu s-ar afla la primele fapte de acest fel. Astfel, ar mai fi avut cel puțin o sesiune de „shopping”, prin aceeași metodă, în același centru comercial, pe data de 27 octombrie.

Previous Story

Brașov. Tudor Duică: „Un respectuos omagiu braşovenilor…Ei ne-au adus aminte, acum 31 de ani, că mai existăm… 15 Noiembrie 1987, Revolta de la Braşov, sau începutul sfârşitului, pentru regimul comunist. Manifestanții au incendiat tot ce …”

Next Story

Brașov. Infrastructură mai bună. Pasaj subteran la intersecția alea București- Toamnei -Zizin. Două noi bulevarde în Tractorul, zona Coresi