Foto Brașov. Bradul de Crăciun este iar reparat. Crengi proaspete și verzi. Mira Anca: „Extensii”. Ce crezi că ar mai trebui făcut pentru Bradul de Crăciun din Piața Sfatului?

Last Updated on noiembrie 14, 2018 Update
Bradul de Crăciun din Piața Sfatului este reparat a doua oară. Sâmbătă i-au fost montate crengi în partea de jos, prinse cu ciocanul. Dar arăta veșted și uscat. Astăzi au fost aduse crengi proaspete pentru îmbunătățirea bradului. Ce crezi că ar mai trebui făcut pentru Brad?

Mira Anca: Extensii

Foto Brașov. Bradul de Crăciun este iar reparat. Crengi proaspete și verzi. Mira Anca: „Extensii”. Ce crezi că ar mai trebui făcut pentru Bradul de Crăciun din Piața Sfatului? 1

Diana Milotin: Anul acesta este pe piese

Foto Brașov. Bradul de Crăciun este iar reparat. Crengi proaspete și verzi. Mira Anca: „Extensii”. Ce crezi că ar mai trebui făcut pentru Bradul de Crăciun din Piața Sfatului? 2

Stire Initiala
Bradul de Crăciun este o emblemă pentru Brașov. Nimeni nu a avut până acum un brad mai frumos ca la noi. Din păcate, în acest an, pădurarii nu au mai fost așa inspirați la alegerea bradului. Chel, veșted și uscat.

Cu chelirea au rezolvat-o ieri, au mai bătut în cuie câteva crengi. Îmodobit o să arate bine, important este să fie văzut de la depărtare. De aproape se vede că este uscat.

Foto Brașov. Bradul de Crăciun este iar reparat. Crengi proaspete și verzi. Mira Anca: „Extensii”. Ce crezi că ar mai trebui făcut pentru Bradul de Crăciun din Piața Sfatului? 3

(Poate au fost inspirați de uscăiunea asta uitată în Piața Sfatului)

Oficial, bradul are o înălțime de 31 de metri, din care 27,5 deasupra solului. „Este cel mai mare din ultimii ani. Are aproximativ 70 de ani și a fost adus din Vama Buzăului, de pe o proprietate a Municipiului Brașov”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Primăriei, citat de bzb.ro.

Așa arăta bradul sâmbătă
Vezi aici Video:

Cornelia-Petrica Coler: Sper sa-l schimbe de urgenta …ca brasovul nu reprezinta bradul ásta ciufulit…..Brasoveni avem mai mari pretentii!
Oana Roxana Sargu: Unul mai urat nu au gasit?
George Comaniciu: Important e ca avem brad.se gasesc mereu comentatori.

Claudia Mihaela Goia: L-au adus pe ala de anul trecut de la Roma? Vai ca rahitic este
Ana Staedel: Ia Mulțumiți-va cu ce aveții mai alții nu are de loc

Morar Ioana: „1oo da ce brad frumos avem 🤣🤣🤣

100 ani centenar Brașov oras de poveste😂😂😂🤣😅
așa ceva…mai bine era artificial 😂

Foto Brașov. Bradul de Crăciun este iar reparat. Crengi proaspete și verzi. Mira Anca: „Extensii”. Ce crezi că ar mai trebui făcut pentru Bradul de Crăciun din Piața Sfatului? 4

Așa arată bradul reparat, duminică
Vezi aici Video:

Marius Troenaru: Ce oroare de brad, strica toată faima orașului
Drangulet Adrian: Cel mai jalnic brad pe care la-m vazut vreodeta in Piata Sfatului

Ar trebui bradul schimbat de urgență?

Previous Story

Brașov: 23 de noi maimuţe la Zoo

Next Story

Brașov. Tudor Duică: „Primele proteste au început practic pe 14 noiembrie 1987, la Secția 440 „Matrițe” a întreprinderii de autocamioane Steagul Roșu. Era zi de salariu, iar muncitorii au primit doar …”