Accident Brașov. Pieton lovit pe trecere de un autoturism neînmatriculat

Last Updated on noiembrie 27, 2018 Luni seara un pieton a fost lovit pe trecere de un șofer care circula cu un autoturism neînmatriculat.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Cornel Gri a postat o fotografie cu mesajul: „Centura veche Timis Triaj, posibil pieton lovit echipaj smurd la fata locului”

Accident Brașov. Pieton lovit pe trecere de un autoturism neînmatriculat 1

Ruxanda Galut: „In data de 26.11.2018 in jurul orelor 22.00 a avut loc un accident rutier in care un barbat in varsta de 32 ani din Brasov care conducea un autoturism dinspre strada Fundatura Harmanului spre strada Zizinului, la trecerea de pietoni din dreptul CET Brasov a surprins si accidentat un tanar de 20 ani din Brasov care traversa strada pe marcajul pietonal.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a pietonului care a fost transportat la spital pentru acordare de ingrijiri medicale. In urma verificarii documentelor politistii au stabilit faptul ca autoturismul nu este inmatriculat, avand numerele de inmatriculare provizorii expirate.

S-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neimatriculat”.

Previous Story

Brașov. De 1 Decembrie se aprind luminile de Crăciun în Râșnov și Piața Sfatului

Next Story

Brașov. Excelență în chirurgia oncologică la Spitalul Sf. Constantin! Principalele domenii de excelență