(Foto) Accident Brașov: Ciocnire violentă, microbuz și o autocisternă încărcată cu benzină pe Centura Brașovului

Last Updated on octombrie 5, 2018 Ciocnire violentă vineri după-amiaza între un microbuz și o autocisternă încărcată cu benzină pe Centura Brașovului, în zona gropii de gunoi.

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov: „ATENTIE! Varianta de ocolire a municipiului Brasov este blocata pe un sens iar traficul este deviat din cauza unui accident”.

(Foto) Accident Brașov: Ciocnire violentă, microbuz și o autocisternă încărcată cu benzină pe Centura Brașovului 1 (Foto) Accident Brașov: Ciocnire violentă, microbuz și o autocisternă încărcată cu benzină pe Centura Brașovului 2 (Foto) Accident Brașov: Ciocnire violentă, microbuz și o autocisternă încărcată cu benzină pe Centura Brașovului 3 (Foto) Accident Brașov: Ciocnire violentă, microbuz și o autocisternă încărcată cu benzină pe Centura Brașovului 4

IJP Brașov, potrivit mytex.ro: În jurul orei 16.10, un bărbat de 41 ani din Teliu care a condus o cisternă pe varianta ocolitoare a municipiului Brașov, dinspre Săcele spre DN 11, la km 4 + 700 m a intrat în coliziune cu un microbuz transport persoane, care staționa pe banda nr 1, în care se afla doar conducătorul auto.

Din impact microbuzul a fost proiectat în afara părții carosabile, în dreapta”.

Previous Story

Brașov. Bărbat căzut de la etaj, pe strada Hărmanului. A murit

Next Story

Brașov. Se întâmplă acum. Noaptea albă a galeriilor. Până dimineață. Programul aici