Brașovul se pregătește de 1 Decembrie, Ziua Națională a României. Inscripția „BRAŞOV” de pe Tâmpa va fi luminată în culorile naționale

Last Updated on octombrie 30, 2018 Primăria Brașov anunță că va monta proiectoare cu lumină roşu, galben şi albastru, pentru a marca Centenarul Unirii la data de 1 decembrie 2018. Primăria a anunțat și că Târgul de Crăciun va fi deschis de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, și nu pe 6 decembrie, ca și până acum.

Consilierii judeţeni vor dezbate în şedinţa de plen de marţi proiectul de hotărâre privind transmiterea fără plată, către municipiul Braşov, a inscripţiei de pe Tâmpa. Demersul administraţiei judeţene, care are în proprietate inscripţia a fost făcut în contextul în care Primăria Braşov şi-a exprimat acordul scris să preia această amenajare, informează bzb.ro.

Brașovul se pregătește de 1 Decembrie, Ziua Națională a României. Inscripția „BRAŞOV” de pe Tâmpa va fi luminată în culorile naționale 1

De asemenea, prin adresa trimisă Consiliului Judeţean în 19 octombrie, Primăria Braşov cere acceptul pentru „înlocuirea actualelor proiectoare, cu altele, cu lumină roşu, galben şi albastru, pentru a marca Centenarul Unirii la data de 1 decembrie 2018”, solicitarea venind în contextul în care procedurile birocratice privind transferul amenajării vor dura foarte mult, iar municipalitatea se grăbeşte să înceapă lucrările.

Potrivit documentaţiei aferente proiectului de hotărâre ce va fi dezbătut astăzi în şedinţa de plen, valoarea de inventar a amenajării de pe Tâmpa este de 1.496.717,70 lei, literele au fost date în folosinţă în anul 2006, iar investiţia va fi amortizată complet în anul 2042.

Previous Story

Brașovul a scăpat dar România va plăti o amendă 100.000 euro/zi pentru poluare din cauza Bucureștiului. Ciprian Ciucu: „Incompetența ne costă. Comisia Europeana trimite Romania la Curtea de Justitie a UE din cauza ca …”

Next Story

Accident Brașov. Doi muncitori au căzut de la 4 metri, de pe o schelă. Au fracturi deschise la picioare.