Brașov. „Spitalul Sf. Constantin rămâne singurul spital privat din România care oferă pacienților intervenții de rezecții esofagiene și esofagoplastii (înlocuire de esofag) pentru tumori maligne și stenoze benigne”.

Last Updated on octombrie 3, 2018 Spitalul Sf. Constantin din Brașov anunță că este singurul spital din România unde au loc un anumit tip de operații.

Spitalul Sf Constantin: „ Spitalul Sf. Constantin din Brașov rămâne singurul spital privat din România care oferă pacienților intervenții de rezecții esofagiene și esofagoplastii (înlocuire de esofag) pentru tumori maligne și stenoze benigne.

Brașov. „Spitalul Sf. Constantin rămâne singurul spital privat din România care oferă pacienților intervenții de rezecții esofagiene și esofagoplastii (înlocuire de esofag) pentru tumori maligne și stenoze benigne”. 1

Chirurgia esofagului este o chirurgie de graniță, realizată la noi în spital de echipa de chirurgie generală (Dr. Bogdan Moldovan, Dr. Rad Costel Claudiu) în cooperare cu chirurgia toracică (Dr Bosinceanu Liviu Mugurel.
http://spitalulsfconstantin.ro/

Previous Story

Brașov. 26 de ţări vor fi prezentate în Piaţa Sfatului la „Ziua multiculturalităţii

Next Story

Video Brașov. Tunel pe sub munte, în Poiana Brașov. „Este un tunel impresionant. Are o înălţime de 1,5 metri, după care pleacă o rază de 1,2 metri. Este torchetat, cu beton pe anumite zone, pe anumite zone este placă de beton. Colectorul găzduit de acest tunel adună…”