Braşov. L-ai văzut? Un bărbat a dispărut din faţa Spitalului de Neurologie

Last Updated on octombrie 9, 2018 Un bărbat de 66 de ani din Predeal, cunoscut cu tulburări de memorie, a dispărut fără urmă de la Spitalul de Neurologie din Braşov.

Omul fusese externat luni dimineaţă, cu câteva minute înainte de dispariţie, şi urma să fie luat acasă de fiul său, care însă nu l-a mai găsit în unitatea medicală, informează stirileprotv.ro.

Braşov. L-ai văzut? Un bărbat a dispărut din faţa Spitalului de Neurologie 1

Bărbatul era îmbrăcat în haine de stradă, aşa că angajaţilor spitalului nu li s-a părut suspecta plecarea lui.

Ultima dată, omul a fost văzut într-un alt cartier din oraş, la trei ore după ce a dispărut. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unei firme din zonă. De atunci familia nu mai ştie nimic de el.

Bărbatul are 1.80 înălţime, păr şaten, mustaţă şi ochi căprui. Era îmbrăcat cu un hanorac roşu şi pantaloni gri. Cine are informaţii despre el este rugat să anunţe Poliţia.

Previous Story

Brașov. Marius Nicolae: „Stiti trecerea cu calea ferată de la Bartolomeu… Stiti ca atunci cand se aude sirena de la bariera se sta pe loc..pietoni, masini Etc…e bine…o femeie care vorbea la telefon, normal ca nu a auzit ,nu a văzut ca se apropie trenul…”

Next Story

Aeroportul Brașov. Adrian Veștea anunță un acord important pentru operarea aeroportului. „Este încă un pas semnifcativ în realizarea celui mai important proiect investițional pe care Consiliul Județean Brașov îl implementează prin …”