Aeroportul Brașov. Adrian Veștea anunță un acord important pentru operarea aeroportului. „Este încă un pas semnifcativ în realizarea celui mai important proiect investițional pe care Consiliul Județean Brașov îl implementează prin …”

Last Updated on octombrie 9, 2018 Președintele Consiliului Județean Brașov a anunțat marți seara că ROMATSA va încheia un acord de asistență tehnică cu EUROCONTROL pentru operarea Aeroportului Brașov.

Adrian Ioan Veştea: „Pas cu pas: ROMATSA va încheia un acord de asistență tehnică cu EUROCONTROL pentru dezvoltarea și operarea infrastructurii de navigație aeriană din cadrul Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav.

Aeroportul Brașov. Adrian Veștea anunță un acord important pentru operarea aeroportului. „Este încă un pas semnifcativ în realizarea celui mai important proiect investițional pe care Consiliul Județean Brașov îl implementează prin ...” 1

Este încă un pas semnifcativ în realizarea celui mai important proiect investițional pe care Consiliul Județean Brașov îl implementează prin propriile forțe. Mulțumim Ministerului Transporturilor pentru susținerea și încrederea acordate proiectului nostru!”

Previous Story

Braşov. L-ai văzut? Un bărbat a dispărut din faţa Spitalului de Neurologie

Next Story

Brașov. Alertă meteo de la ANM, pentru miercuri dimineața