Brașov. Cum ar fi? Autobuze RATBV noaptea și renunțarea la programul de weekend. Petiție online. „ Acest lucru presupune:  1. Renunțarea la programul de circulație de weekend. Programul din …”

Last Updated on octombrie 10, 2018 O petiție online a fost lansată pentru introducerea transportului de noapte în Brașov și renunțarea la programul de weekend, acesta să fie înlocuit cu un rpogram normal.

Asociația Visum pentru Educație și Cultură : „Solicităm introducerea transportului public de noapte și renunțarea la programul de weekend.

Acest lucru presupune:
1. Renunțarea la programul de circulație de weekend. Programul din timpul zilelor de luni până vineri să fie aplicat și pentru zilele de weekend.
2. Introducerea transportului public de noapte.

Brașov. Cum ar fi? Autobuze RATBV noaptea și renunțarea la programul de weekend. Petiție online. „ Acest lucru presupune:  1. Renunțarea la programul de circulație de weekend. Programul din ...” 1

Petiția poate fi semnată aici Introducerea transportului public de noapte în Brașov

Asociația Visum cere RATBv și Primăriei Brașov să înceapă o serie de dezbateri publice și identificarea unor soluții cu privire la introducerea transportului de noapte pe raza municipiului Brașov

De ce este important?

1. Introducerea acestei măsuri oferă o alternativă pentru cei care ies în oraș și stau mai mult de ora 23:30. Oamenii au cu ce să meargă, dar și cu ce să se întoarcă.
2. Vor fi mai puține mașini în trafic, inclusiv conduse de persoane care consumă băuturi alcoolice.

3. Vor fi mai puține mașini în trafic care vor duce la reducerea aglomerației și reducerea nivelului de poluare.
4. Vor fi mai puține mașini în trafic, deci mai puține mașini care au nevoie de locuri de parcare în zona centrului istoric, dar și în alte puncte din Brașov.
5. Rezidenții din centrul istoric care dețin mașini ar avea mai puține probleme cu găsirea unui loc de parcare.

6. Companiile de pe raza municipiului Brașov care au program și după ora 23:30 și care decontează drumul cu taxiul pentru angajați, vor reduce costurile și vor putea sprijini compania RATBv prin abonamentele luate pentru angajați. În același timp companiile pot veni cu o măsură de încurajare pentru a folosi transportul public în locul mașinii personale pentru a merge de acasă la muncă și înapoi dedicată angajaților.

7. Transportul public pentru turiști poate însemna o deplasare mai ușoară care ar facilita vizitarea și altor zone ale orașului.
8. Această măsură ar promova mobilitatea urbană”.

Previous Story

Evenimente Brașov: Concert Delia la Kruhnen Musik Halle. Cât costă un bilet

Next Story

Evenimente Brașov. Obicei Junii Brașovului: „Îngroparea Vătafului”, sâmbătă în curtea Bisericii Sf. Nicolae