Brașov. Condamnare. Câți ani de închisoare a primit șoferul care a încercat să calce cu maşina două angajate în benzinăria OMV de la Gară

Last Updated on octombrie 29, 2018 La începutul anului 2016, un șofer a făcut scandal în benzinăria OMV de pe Bulevardul Gării şi a încercat să calce cu maşina două angajate.

Judecătorii au dat sentința definitivă pentru șofer: 3 ani de închisoare, însă cu suspendarea executării, fiind stabilit un termen de supraveghere de 3 ani.

Brașov. Condamnare. Câți ani de închisoare a primit șoferul care a încercat să calce cu maşina două angajate în benzinăria OMV de la Gară 1

Decizia instanţei este definitivă şi vine ca urmare a apelurilor declarate de inculpat, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, de cele două victime şi de partea responsabilă civilmente S.C. Uniqa Asigurări SA. Bărbatul găsit vinovat, Vasile B., va trebui să frecventeze unul dintre programele de reintegrare socială derulate de către Serviciul de Probaţiune Braşov sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate şi să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, în cadrul Primăriei Municipiului Braşov sau în cadrul Bazinului Olimpic Braşov, informează bzb.ro.

Nu în ultimul rând, judecătorii îl obligă pe inculpat la tratament medical de specialitate până la însănătoşire. De asemenea, instanţa a decis să dubleze cuantumul daunelor morale acordate părţii civile R.C.Ş., suma ajungând de la 12.500 la 25.000 lei. În cazul celeilalte părţi civile, suma a fost majorată la 50.000 lei (de la 22.500). În ambele cazuri, sumele se vor actualiza cu indicele de inflaţie la data plăţii efective, după cum a dispus instanţa.

Pe 19 aprilie 2016, bărbatul s-a urcat la volanul maşinii cu care mersese la benzinărie, a urmărit-o pe angajata cu care se certase şi a lovit-o cu partea frontală a autoturismului marca Opel Corsa, proiectând-o în terasa staţiei, apoi şi-a continuat cursa prin benzinărie şi a dat peste cealaltă angajată OMV (care a încercat să-i vină în ajutor colegei sale), călcând-o cu maşina peste picioare.

Ambele victime au fost transportate la spital. Inculpatul a fost arestat preventiv, apoi a fost plasat în arest la domiciliu. La dosar au fost utilizate, ca probe, inclusiv imagini surprinse de camerele de supraveghere. Bărbatul a fost găsit vinovat şi condamnat pentru tentativă la omor şi lovire sau alte violenţe.

Previous Story

(Foto) Aeroportul Brașov. Ludovic Orban: „Mă bucur enorm că un proiect început în 2008 de PNL dar sabotat de ceilalți actori politici, acum prinde viață datorită președintelui Consiliului Județean Brașov Adrian Veștea. Este un proiect …”

Next Story

Primăria Brașov: Amenzi mai mari pentru cei care nu respectă regulamentul de salubrizare