(Last Updated On: October 28, 2018)

Ludovic Orban, președintele PNL, a fost în acest weekend la Brașov. Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, i-a prezentat stadiul lucrărilor la aeroport.

Adrian Ioan Veştea: „Calea de rulare și platforma de îmbarcare au fost realizate. Împreună cu președintele Partidului Naţional Liberal Ludovic Orban am fost pe teren astăzi să vedem situația lucrărilor de la Aeroportului Internațional Brașov.

(Foto) Aeroportul Brașov. Ludovic Orban: „Mă bucur enorm că un proiect început în 2008 de PNL dar sabotat de ceilalți actori politici, acum prinde viață datorită președintelui Consiliului Județean Brașov Adrian Veștea.  Este un proiect ...” 1 (Foto) Aeroportul Brașov. Ludovic Orban: „Mă bucur enorm că un proiect început în 2008 de PNL dar sabotat de ceilalți actori politici, acum prinde viață datorită președintelui Consiliului Județean Brașov Adrian Veștea.  Este un proiect ...” 2 (Foto) Aeroportul Brașov. Ludovic Orban: „Mă bucur enorm că un proiect început în 2008 de PNL dar sabotat de ceilalți actori politici, acum prinde viață datorită președintelui Consiliului Județean Brașov Adrian Veștea.  Este un proiect ...” 3 (Foto) Aeroportul Brașov. Ludovic Orban: „Mă bucur enorm că un proiect început în 2008 de PNL dar sabotat de ceilalți actori politici, acum prinde viață datorită președintelui Consiliului Județean Brașov Adrian Veștea.  Este un proiect ...” 4

„Ieri am fost la aeroport, să văd cum progresează lucrările și am constatat că acestea avansează. Practic, pista, calea de rulare sunt aproape finalizate, și mă bucur enorm că un proiect început în 2008 de PNL dar sabotat de ceilalți actori politici, acum prinde viață datorită președintelui Consiliului Județean Brașov Adrian Veștea.

Este un proiect extrem de favorabil asupra dezvoltării județului Brașov”, a declarat Orban în deschiderea conferinței de presă susținută astăzi la sediul PNL Brașov, citat de mytex.ro.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!