(Foto) Aeroportul Brașov. Ludovic Orban: „Mă bucur enorm că un proiect început în 2008 de PNL dar sabotat de ceilalți actori politici, acum prinde viață datorită președintelui Consiliului Județean Brașov Adrian Veștea. Este un proiect …”

Last Updated on octombrie 28, 2018 Ludovic Orban, președintele PNL, a fost în acest weekend la Brașov. Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, i-a prezentat stadiul lucrărilor la aeroport.

Adrian Ioan Veştea: „Calea de rulare și platforma de îmbarcare au fost realizate. Împreună cu președintele Partidului Naţional Liberal Ludovic Orban am fost pe teren astăzi să vedem situația lucrărilor de la Aeroportului Internațional Brașov.

(Foto) Aeroportul Brașov. Ludovic Orban: „Mă bucur enorm că un proiect început în 2008 de PNL dar sabotat de ceilalți actori politici, acum prinde viață datorită președintelui Consiliului Județean Brașov Adrian Veștea. Este un proiect ...” 1 (Foto) Aeroportul Brașov. Ludovic Orban: „Mă bucur enorm că un proiect început în 2008 de PNL dar sabotat de ceilalți actori politici, acum prinde viață datorită președintelui Consiliului Județean Brașov Adrian Veștea. Este un proiect ...” 2 (Foto) Aeroportul Brașov. Ludovic Orban: „Mă bucur enorm că un proiect început în 2008 de PNL dar sabotat de ceilalți actori politici, acum prinde viață datorită președintelui Consiliului Județean Brașov Adrian Veștea. Este un proiect ...” 3 (Foto) Aeroportul Brașov. Ludovic Orban: „Mă bucur enorm că un proiect început în 2008 de PNL dar sabotat de ceilalți actori politici, acum prinde viață datorită președintelui Consiliului Județean Brașov Adrian Veștea. Este un proiect ...” 4

„Ieri am fost la aeroport, să văd cum progresează lucrările și am constatat că acestea avansează. Practic, pista, calea de rulare sunt aproape finalizate, și mă bucur enorm că un proiect început în 2008 de PNL dar sabotat de ceilalți actori politici, acum prinde viață datorită președintelui Consiliului Județean Brașov Adrian Veștea.

Este un proiect extrem de favorabil asupra dezvoltării județului Brașov”, a declarat Orban în deschiderea conferinței de presă susținută astăzi la sediul PNL Brașov, citat de mytex.ro.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu mulțumește medicilor de la un spital privat. La București i-au luat doar banii. „Aveam probleme, nu mai puteam să merg. M-am dus la un spital privat, plătesc o consultaţie de 2 milioane și ceva, 3 milioane aproape. Mă duc la …”

Next Story

Brașov. Condamnare. Câți ani de închisoare a primit șoferul care a încercat să calce cu maşina două angajate în benzinăria OMV de la Gară