Brașov: 3 sensuri giratorii au primit avizul Comsiei de Circulație. Începe construcția lor

Last Updated on octombrie 2, 2018 Brașovul a devenit un model pentru România în ceea privește sensurile giratorii. Nu este de mirare că se mai construiesc încă 3.

Potrivit brasovmetropolitan.ro, marți, Comisia de Circulație a Primăriei a aprobat cele 3 sensuri giratorii  în următoarele zone:
– la intersecția străzilor Carpaților – Zorilor, acolo s-a făcut deja deja lărgirea intersecției.

Brașov: 3 sensuri giratorii au primit avizul Comsiei de Circulație. Începe construcția lor 1

– Poiana de Jos, pentru a asigura accesul la parcarea multietajată. Acolo este deja amenajat un sens giratoriu provizoriu. Proiectul prevede și amenajarea de scuaruri, dar și rigole pentru scurgerea apelor pluviale. De asemenea, se va realiza un trotuar dinspre Poiana Brașov.

– la intersecția străzilor Brazilor – Prunului (din cartierul Noua)

Previous Story

Foto Brașov. Update. Junii Brașovului la nunta Principelui Nicolae şi a Alinei Binder, la fel ca în vara anului 1931, la nunta principesei Ileana

Next Story

Gruia Hilohi: „În scurta vreme în care Braşovul s-a numit “Oraşul Stalin” (22 august 1950 – 25 decembrie 1960), s-au întâmplat următoarele: – 1950-1959: apariţia vechilor cartiere muncitoreşti Steagul Roşu şi Tractorul, pe principiul oraşelor-grădină, cu clădiri de bună calitate, cu spaţii verzi şi străzi mai mult decât generoase; – 1951: cel mai renumit eveniment …”