Brașov. Pedeapsă. Șoferul de ambulanță beat, care a produs un accident, a fost dat afară

Last Updated on octombrie 18, 2018 Șoferul de ambulanță care a provoat un accident cu doi răniţi a fost eliberat din arest şi plasat sub control judiciar.

Bărbatul în vârstă de 56 de ani era ambulanțier la stația din Făgăraș. Marți seară a plecat împreună cu asistenta la un caz în satul Vad, comuna braşoveană Şercaia. În timp ce se întorceau la Spitalul Făgăraș, șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un parapet de pe marginea drumului, după care maşina a ajuns în şanţul de pe marginea DN 1.

Brașov. Pedeapsă. Șoferul de ambulanță beat, care a produs un accident, a fost dat afară 1

În urma impactului au fost răniți atât pacientul cât și asistenta. Când şoferul a suflat în fiola poliţiştilor de la Rutieră, aparatul a indicat o alcoolemie de 0.97 miligrame în aerul expirat, potrivit stiri.rttbrasov.ro.

După prima probă de sânge prelevată la spital, s-a constatat că ambulanţierul avea o alcoolemie 2,58 la mie, apoi de 2,83 la mie. Conducerea Serviciului Județean de Ambulanță l-a concediat.

Bărbatul este acum cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului. Aseară a fost reţinut pentru 24 de ore iar astăzi a fost eliberat şi plasat sub control judiciar.

Previous Story

Brașov: Un bebeluş de 1,5 kg a fost operat cu un laser special la Maternitate

Next Story

Lucian, un alpinist din Brașov, dat dispărut în Caucaz, pe Muntele Elbrus