Video Brașov. Ovidiu: „Tatal meu,care are in autobuz o camera de bord, a captat aceste imagini cu un domn calcand un catel, tarandu-l o buna bucata de drum si ne avand bunul simt macar sa opreasca sa vada ce s-a intamplat. Datorita faptului ca imaginile …”

Last Updated on septembrie 21, 2018 Un șofer de autobuz a filmat momentul în care un autoturism calcă un câine pe drumul de Poiană.

Pe Facebook, Ovidiu Scoican a scris: „Salutare,astazi (20/9/2018-Joi) tatal meu,care are in autobuz o camera de bord, a captat aceste imagini cu un domn (sa nu il numim altcumva) calcand un catel, tarandu-l o buna bucata de drum si ne avand bunul simt macar sa opreasca sa vada ce s-a intamplat.

Video Brașov. Ovidiu: „Tatal meu,care are in autobuz o camera de bord, a captat aceste imagini cu un domn calcand un catel, tarandu-l o buna bucata de drum si ne avand bunul simt macar sa opreasca sa vada ce s-a intamplat. Datorita faptului ca imaginile ...” 1

Datorita faptului ca imaginile nu sunt indeajuns de clare sa putem vedea un numar de inmatriculare,va rog frumos sa dati un share,fie pe pagina voastra,fie intr-un grup in care sunteti, in speranta de a gasi pe cineva ce va recunoaste masina sau faptasul.

Filmarea de mai jos este doar o bucata din intreaga filmare iar evenimentul a avut loc in zona Turnului Alb,urcare catre Poiana Brasov, la ora 15:21.

Va multumesc frumos”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: Sâmbătă circuli gratuit pe toate liniile RATBv. Ce spune primarul George Scripcaru

Next Story

Hochei Brașov. Corona Brasov Wolves – DEAC, vineri 21 septembrie, în Erste Liga