Vacanta Brasov. Halloween monster party la Castelul Bran! Cât costă

Last Updated on septembrie 19, 2018 Vacanta Brasov. Pe 27 octombrie va avea loc evenimentul Revelionul Vampirilor la Castelul Bran, ocazie cu care se marchează Halloween-ul mult așteptat de cei care iubesc să se costumeze de groază și să sculpteze dovlecii.

Contele, Vlad Țepeș, ielele, personajele nopții, vinul roșu, votca neagră, bomboanele, liliecii, muzica și efectele speciale sunt ingredientele unei nopți de neuitat. La care se adaugă spectacolul costumelor purtate cu atâta bucurie de petrecăreți. De altfel, cele mai inspirate costume vor fi premiate chiar în seara evenimentului, anunță organizatorii.

Vacanta Brasov

(Vacanta Brasov)

„Și pentru că oaspeții au devenit, de la an la an, mai mulți, mai pretențioși și mai hotărâți să se distreze până la răsăritul soarelui, Contele a pregătit mai multe variante ale nopții de Halloween:

un tur de groază în Castelul Bran, până la miezul nopții, unde un bilet pentru adulți este 70 lei iar pentru copii 35 lei și o petrecere mostruoasă la cort, până în zori, doar pentru cei care și-au serbat majoratul, unde un bilet costă 180 de lei, turul Castelului Bran fiind inclus.

În plus, Contele organizează o seară magică la Restaurantul Casa de ceai, cu un meniu în valoare de 450 lei, pentru cei care vor să se răsfețe și să se distreze la cele mai înalte standarde.

Turul de groază al Castelului Bran debutează la ora 19.00, cortul dă startul petrecerii la ora 21.00, iar oaspeții de seamă ai Restaurantului Casa de ceai sunt așteptați începând cu ora 20.00. Contele a pregătit cu această ocazie o serie de surprize, vizitatorii nu trebuie decât să-și pregătească costumele și dispozitivele media pentru fotografii de neuitat”, au mai declarat aceștia.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Adrian Ioan Veştea: „O nouă deplasare fructuoasă la București pentru proiectul Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav! Cu specialiștii de la IPTANA, am definitivat …”

Next Story

Brașov. Spectacol în Piața Sfatului. „Gold und Silber- muzica și dansurile Centenarului”