Aeroportul Brașov. Adrian Ioan Veştea: „O nouă deplasare fructuoasă la București pentru proiectul Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav! Cu specialiștii de la IPTANA, am definitivat …”

Last Updated on septembrie 19, 2018 Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a anunțat miercuri că a finalizat noi demersuri birocratice pentru Aeroportul Brașov.

Adrian Ioan Veştea: „O nouă deplasare fructuoasă la București pentru proiectul Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav!

Aeroportul Brașov. Adrian Ioan Veştea: „O nouă deplasare fructuoasă la București pentru proiectul Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav! Cu specialiștii de la IPTANA, am definitivat ...” 1

Cu specialiștii de la IPTANA, am definitivat aspectele de detaliu privind finalizarea caietului de sarcini pentru proiectarea și execuția terminalului de pasageri, astfel că până la sfârșitul lunii septembrie să putem demara această licitație în SICAP.

Totodată, am purtat discuții de ordin juridic privind prenotificarea Comisiei Europene și stabilirea calendarului de lucru în acest sens. Această prenotificare ne este cerută în baza legislației europene în vigoare, având în vedere că Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav este primul aeroport construit în România în ultimii 50 de ani.

În plus, am analizat din punct de vedere juridic care este soluția optimă privind certificarea viitorului aeroport de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română. Așadar, proiectul nostru merge mai departe și suntem în grafic cu toate aspectele privind această investiție esențială pentru județul Brașov”.

Previous Story

Foto Brașov. Se redeschide Strada Sforii. Cum arată

Next Story

Vacanta Brasov. Halloween monster party la Castelul Bran! Cât costă