Oktoberfest Brașov: PREMIERĂ MONDIALĂ!!! Tractarea unui elicopter – powered by Tarom & Premium Aerotec – Ghimbav la MIR Aero. STRONGMEN MLO la Brașov!!!

Last Updated on septembrie 5, 2018 În acest sfârșit de săptămână, în Țara Bârasei, se va desfășura o etapă mondială a Strongman Champions League. Cu această ocazie vor veni la Brașov să se întreacă cei mai puternici oameni din lume.

Prezent va fi, printre cei 14 concurenți și Sean O’Hagan, cel mai înalt, și mai puternic Strongman a tuturor timpurilor, el având o înalțime de peste 2 m si 15 si peste 200 kg de masă musculară.

Oktoberfest Brașov: PREMIERĂ MONDIALĂ!!! Tractarea unui elicopter - powered by Tarom & Premium Aerotec - Ghimbav la MIR Aero. STRONGMEN MLO la Brașov!!! 1

El e poreclit “The Giant”. Prima zi de concurs va fi în cadrul Oktoberfest Brașov pe data de 7 septembrie și va începe la ora 14:00, având ca probe încărcarea butoaielor, proba îndreptarii cu cauciucuri, mersul fermierului și front hold. A doua zi de concurs este găzduită de Primăria Ghimbav în două locații la ora 10:30 la Helioportul MIR din Strada Hermann Oberth.

Va fi în PREMIERĂ MONDIALĂ tractarea unui elicopter, urmând ca probele tractarea tirului și ridicarea bușteanului să se desfășoare în fața primăriei din Ghimbav începând cu ora 12:30.

Oktoberfest RomaniaPREMIERĂ MONDIALĂ!!! Tractarea unui elicopter – powered by Tarom & Premium Aerotec – Ghimbav la MIR Aero. STRONGMEN MLO la Brașov!!!

07.09 ora 15:00 competiția va avea loc la #OktoberfestBrasov cu probele: mersul fermierului, căratul butonului #Ciucas, rostogolirea cauciucului Elmas gigant, căratul busteanului.

08.09 ora 10:30 Tractarea Elicopterului la MIR AERO la Heliport

12:30 Ghimbav – la Primaria Ghimbav având urmatoarele probe: tractarea camionului Duvenbeck si ridicarea busteanului

Nu rata! Intrare liberă!”

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Și-a rănit familia după ce s-a răsturnat pe Ocolitoare. Șoferul, o femeie şi doi copii cu vârste sub 3 – 4 ani

Next Story

Aeroportul Brașov. Tudor Benga: „Am aflat că PSD a găsit bani de urgență pentru Aeroportul Baia Mare prin HG 335/2018. La Brașov însă organizația județeană PSD susține sus si tare că nu poate obține nimic de la centru. De ce se poate pentru unii și pentru alții nu?”