Aeroportul Brașov. Tudor Benga: „Am aflat că PSD a găsit bani de urgență pentru Aeroportul Baia Mare prin HG 335/2018. La Brașov însă organizația județeană PSD susține sus si tare că nu poate obține nimic de la centru. De ce se poate pentru unii și pentru alții nu?”

Last Updated on septembrie 5, 2018 Brașovul acuză de foarte mult timp Bucureștiul că nu dă bani pentru finalizarea lucrărilor la Aeroport.PSD a spus întotdeauna că nu se poate da direct de la Guvern, doar prin Parlament, la constituirea bugetului național. Dar de fiecare dată PSD respingea banii în Parlament pentru Aeroport.
Acum s-a descoperit că se pot da bani direct de la Guvern. Au dat pentru Aeroportul din Baia Mare.

Tudor Benga: „După autostradă, iată că a venit rândul ca ipocrizia PSD-ului față de proiectele de infrastructură ale Brașovului să se releve și vis a vis de aeroport. Aflu zilele astea că deși liderii PSD Brașov s-au jelit că guvernul nu poate da bani pentru construcția aeroportului Brașov, pentru aeroportul din Baia Mare au găsit prin Fondul de Rezervă portița de a aloca imediat fonduri fără alte bătăi de cap.

Aeroportul Brașov. Tudor Benga: „Am aflat că PSD a găsit bani de urgență pentru Aeroportul Baia Mare prin HG 335/2018. La Brașov însă organizația județeană PSD susține sus si tare că nu poate obține nimic de la centru. De ce se poate pentru unii și pentru alții nu?” 1

Săptămânile viitoare, proiectul meu de lege pentru finanțarea aeroportului va intra în dezbatere în cadrul comisiilor de resort de la Senat ca primă cameră sesizată. Un vot favorabil proiectului ar crea un cadru legal echitabil și sustenabil pentru a sprijini finalizarea investiției și a corecta ceea ce este în acest moment o nedreptate uriașă la adresa brașovenilor.

Județul nostru, care este unul din cei mai mari contribuabili la bugetul de stat, are nevoie de aeroport și nu mai poate fi în mod deliberat sabotat de la dezvoltare! Vinerea acestea voi susține o conferință de presă la sediul USR Brașov în care voi intra în mai multe detalii.

În urma unei investigații Factual legată de Fondul de Rezervă al Guvernului am aflat că PSD a găsit bani de urgență pentru Aeroportul Baia Mare prin HG 335/2018. La Brașov însă organizația județeană PSD susține sus si tare că nu poate obține nimic de la centru. De ce se poate pentru unii și pentru alții nu?

Previous Story

Oktoberfest Brașov: PREMIERĂ MONDIALĂ!!! Tractarea unui elicopter – powered by Tarom & Premium Aerotec – Ghimbav la MIR Aero. STRONGMEN MLO la Brașov!!!

Next Story

Brașov: Sensuri unice pe 5 străzi din zona Bartolomeu