Foto Brașov:  Robert Lazar : „Parcă nu era voie cu țigara în mijloacele de transport în comun. Șoferul a fumat în cabină cât timp era în capătul de linie și în tot autobuzul miroase acum a fum de țigară….”

Last Updated on septembrie 24, 2018 Șoferii RATBV uită de cele mai elementare reguli. De exemplu, să nu fumezi în autobuz.

Robert Lazar Foto Brașov:  Robert Lazar : „Parcă nu era voie cu țigara în mijloacele de transport în comun. Șoferul a fumat în cabină cât timp era în capătul de linie și în tot autobuzul miroase acum a fum de țigară....” 1: „Parcă nu era voie cu țigara în mijloacele de transport în comun. Șoferul a fumat în cabină cât timp era în capătul de linie și în tot autobuzul miroase acum a fum de țigară.

Foto Brașov:  Robert Lazar : „Parcă nu era voie cu țigara în mijloacele de transport în comun. Șoferul a fumat în cabină cât timp era în capătul de linie și în tot autobuzul miroase acum a fum de țigară....” 2 Foto Brașov:  Robert Lazar : „Parcă nu era voie cu țigara în mijloacele de transport în comun. Șoferul a fumat în cabină cât timp era în capătul de linie și în tot autobuzul miroase acum a fum de țigară....” 3

RATBV, ce facem? Dacă șoferii nu respectă legea, putem și noi să n-o respectăm, circulând fără bilet? Dacă vreți respect, oferiți respect!”

Previous Story

Brașov: Urmărire ca în filme pe străzi. Poliția caută și acum un șofer

Next Story

Brașov. O fetiță a căzut de la etajul 4 al unui bloc. Ce spune Poliția