Brașov. O fetiță a căzut de la etajul 4 al unui bloc. Ce spune Poliția

Last Updated on septembrie 24, 2018 Un echipaj SMURD a fost chemat de urgență luni pe Bulevardul Saturn pentru a acorda primul ajutor unei fetițe care a căzut de la etajul 4 al unui bloc.

„O minoră de 12 ani s-ar fi precipitat de la etajul 4 al unui imobil de pe Bulevardul Saturn. Aceasta primește în prezent îngrijiri medicale. Sunt colegii din cadrul Secției 5 la fața locului.

Brașov. O fetiță a căzut de la etajul 4 al unui bloc. Ce spune Poliția 1

Fac verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, a informat și purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent șef Gabriela Dinu, potrivit mytex.ro.

Cei de la Protecţia Copilului aşteaptă rezultatele anchetei pentru a putea şti dacă este nevoie să intervină, informează bzb.ro„DGASPC-urile intervin în cazurile în care sunt sesizate de Poliţiei sau Spitalul de Copii, când în evenimentul respectiv este vorba despre o neglijenţă sau abuz. Condiţiile care au dus la nefericitul eveniment sunt cercetate de Poliţie, respectiv de asistentul social şi psihologul de la Spitalul de Copii.

Dacă, în urma evaluărilor există suspiciune de abuz sau neglijenţă, cazul este adus la cunoştinţa noastră de Poliţie sau de Spitalul de Copii şi atunci intervenim în a evalua cazul şi a lua măsurile care se impun (monitorizare, scoatere abuzator din familie şi, în ultimă instanţă, scoaterea copilului din familie şi instituţionalizarea acestuia).

Dacă nu este vorba despre abuz sau neglijare, ci e doar un accident, sarcina de a monitoriza cazul revine Direcţiei de Asistenţă Socială din Primărie”, a explicat purtătorul de cuvânt al DGASPC Braşov, Radu Mailat.

Previous Story

Foto Brașov:  Robert Lazar : „Parcă nu era voie cu țigara în mijloacele de transport în comun. Șoferul a fumat în cabină cât timp era în capătul de linie și în tot autobuzul miroase acum a fum de țigară….”

Next Story

Brașov: Tânără goală şi desculţă fuge disperată pe o stradă din oraș de iubitul cunoscut pe Facebook