Foto Accident mortal. O mașină din Brașov s-a răsturnat în șanț. O femeie a murit

Last Updated on septembrie 12, 2018 O mașină înmatriculată în Brașov a fost implicată marți într-un grav accident  la ieșirea din Turda spre Alba Iulia. “O persoană a decedat, femeie pasager în autoturismul care a făcut depăşirea neregulamentară”, potrivit martorilor.

Conform primelor informații primite de la IPJ Cluj: „Pe fondul unei depășiri neregulamentare, conducătorul unui autotursim înmatriculat în Brașov a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în șant.

Din primele informații pe care le avem, ar fi vorba de patru victime, printre care și un minor care este rănit mai ușor, părinții săi și încă o persoană fiind răniți mai grav.”

Daniel Monoky, via Info Trafic jud Cluj: „Au ajuns la locul accidentului si printre vocile noastre care ii gidam spre persoanele vatamate, o doamna doctor a zis ca sa asteptam sa vina pompierii sa ii aduca sus din sant!!!

Foto Accident mortal. O mașină din Brașov s-a răsturnat în șanț. O femeie a murit 1 Foto Accident mortal. O mașină din Brașov s-a răsturnat în șanț. O femeie a murit 2 Foto Accident mortal. O mașină din Brașov s-a răsturnat în șanț. O femeie a murit 3

S-a lasat linistea si toate privirile catre ea…si un domn i-a zis ca o duce el in brate daca trebuie pana in sant!

Doamne fereste sa avem nevoie de o ambulanta…”

 

Tereza Voicu Daniel Monoky a avut dreptate in caz de victime accidentate grav trebuie acordat prim ajutor acolo si mutate doar dupa ce s-au luat toate masurile de siguranta ca nu faci mai mult rau decat este pana acum

Daniel Monoky Deja erau scosi din masina si intinsi pe jos

Previous Story

Accident Brașov. Copil pe bicicletă lovit de o mașină. „Veneam dinspre Patria. Trec în fiecare zi pe aici. Niciodată nu …”

Next Story

Brașov. Alexandra: „Aviz posesorilor de dube, camionete, microbuze si alte masini mari: in zona Steagu se sparg rezervoare, îndeosebi pt motorină! Dacă aveţi …”