(Last Updated On: September 12, 2018)

O mașină înmatriculată în Brașov a fost implicată marți într-un grav accident  la ieșirea din Turda spre Alba Iulia. “O persoană a decedat, femeie pasager în autoturismul care a făcut depăşirea neregulamentară”, potrivit martorilor.

Conform primelor informații primite de la IPJ Cluj: „Pe fondul unei depășiri neregulamentare, conducătorul unui autotursim înmatriculat în Brașov a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în șant.

Din primele informații pe care le avem, ar fi vorba de patru victime, printre care și un minor care este rănit mai ușor, părinții săi și încă o persoană fiind răniți mai grav.”

Daniel Monoky, via Info Trafic jud Cluj: „Au ajuns la locul accidentului si printre vocile noastre care ii gidam spre persoanele vatamate, o doamna doctor a zis ca sa asteptam sa vina pompierii sa ii aduca sus din sant!!!

Foto Accident mortal.  O mașină din Brașov s-a răsturnat în șanț. O femeie a murit 1 Foto Accident mortal.  O mașină din Brașov s-a răsturnat în șanț. O femeie a murit 2 Foto Accident mortal.  O mașină din Brașov s-a răsturnat în șanț. O femeie a murit 3

S-a lasat linistea si toate privirile catre ea…si un domn i-a zis ca o duce el in brate daca trebuie pana in sant!

Doamne fereste sa avem nevoie de o ambulanta…”

 

Tereza Voicu Daniel Monoky a avut dreptate in caz de victime accidentate grav trebuie acordat prim ajutor acolo si mutate doar dupa ce s-au luat toate masurile de siguranta ca nu faci mai mult rau decat este pana acum

Daniel Monoky Deja erau scosi din masina si intinsi pe jos