Brașov. Alexandra: „Aviz posesorilor de dube, camionete, microbuze si alte masini mari: in zona Steagu se sparg rezervoare, îndeosebi pt motorină! Dacă aveţi …”

Last Updated on septembrie 12, 2018 Șoferii sunt avertizați că în zona Steagu se sparg mașini la greu. Hoții preferă dube, camionete, microbuze si alte masini mari:.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Alexandra S. Zăvoianu a scris: „Aviz posesorilor de dube, camionete, microbuze si alte masini mari: in zona Steagu se sparg rezervoare, îndeosebi pt motorină! Dacă aveţi maşini mai mari, dar şi mici, verificaţi în fiecare dimineaţă!!!!”

Brașov. Alexandra: „Aviz posesorilor de dube, camionete, microbuze si alte masini mari: in zona Steagu se sparg rezervoare, îndeosebi pt motorină! Dacă aveţi ...” 1

Ruxanda Galut: Acum 2 seri in cartierul Astra au fost sparte geamurile mai multor masini si s-au inregistrat si furturi din acestea

Alexandru Core Adrian: Posibil, de asta am si intrebat daca a spart masinile cu numere din alte orase. Cel putin prin zona Onix, Bartolomeu s au spart 6 masini in decurs a o saptamana jumate, toate din alte judete si geam fata dreapta sau stanga.

Previous Story

Foto Accident mortal. O mașină din Brașov s-a răsturnat în șanț. O femeie a murit

Next Story

Brașov. RATBV angajează șoferi de autobuz și troleibuz. Ce salariu se oferă