Brașov. Update. Când se deschide Jumbo, hypermarketul de jucării

Last Updated on septembrie 12, 2018 Rețeaua de hypermarketuri de jucării, Jumbo, a cumpărat recent primul mall din Brașov, Macro Mall, cu 4 milioane de euro.

Grecii de la Jumbo, retailer de jucării, au precizat că locația din Brașov, care va fi amenajată în Macro Mall, va fi deschisă abia anul viitor, în acest moment fiind focusați pe deschiderea locațiilor din Voluntari și Bacău, informează bizbrasov.ro.

Brașov. Update. Când se deschide Jumbo, hypermarketul de jucării 1

Grecii de la Jumbo a ajuns la afaceri de 400 milioane de lei în 2017, în creştere cu 50% faţă de anul anterior, şi are aproape 800 de angajaţi în cele nouă magazine pe care retailerul de jucării le are în prezent în România.

Brașov. Update. Când se deschide Jumbo, hypermarketul de jucării 2 Brașov. Update. Când se deschide Jumbo, hypermarketul de jucării 3

Anul trecut, Jumbo şi-a adăugat în portofoliu încă două magazine, la Constanţa şi Suceava, iar anul acesta a mai inaugurat un magazin în Bucureşti. Strategia declarată a grupului elen este să-şi tripleze numărul de magazine în România până în 2022.

Previous Story

Brașov. Germanii de la Preh au angajat 500 de oameni și mai vor 200. Ce posturi sunt disponibile

Next Story

Taxă autostradă. Drumul Brașov-București cu mașina, mai scump decât cu trenul