Brașov. Germanii de la Preh au angajat 500 de oameni și mai vor 200. Ce posturi sunt disponibile

Last Updated on septembrie 12, 2018 Compania Preh România, care produce componente pentru Porsche, Mercedes, Audi sau BMW se descurcă foarte bine. Dovadă stă faptul că în primele 6 luni ale anului a anagajat 500 de persoane şi are în plan pentru al doilea semestru să mai recruteze încă 200 de persoane.

„În primul semestru am dat startul producţiei de serie a butoanelor pe volan pentru Mercedes E-Klasse. La finalul lunii iunie am ajuns la 1.600 de angajaţi, planurile noastre fiind de a continua recrutările”, a declarat Mihaela Forgaciu, directorul general al Preh România.

Brașov. Germanii de la Preh au angajat 500 de oameni și mai vor 200. Ce posturi sunt disponibile 1

La fabrica Preh din localitatea Ghimbav, judeţul Braşov, sunt produse comutatoare multifuncţionale pentru volan, comutatoare bloc lumini, sisteme de control al climei şi elemente de comandă din consola centrală a automobilelor pentru BMW, Volkswagen, Porsche, Skoda, Seat, Audi şi Mercedes. Anul trecut, capacitatea de producţie a fabricii Preh din Ghimbav a crescut cu 1 milion de piese faţă de anul anterior.

Potrivit bizbrasov.ro, posturi disponibile sunt pentru planificator producţie, specialist achiziţii, specialist transporturi, economist taxe, dezvoltator software/hardware, specialist training şi dezvoltare, muncitori asamblare, muncitori SMT, stivuitorist.

Previous Story

Brașov. RATBV angajează șoferi de autobuz și troleibuz. Ce salariu se oferă

Next Story

Brașov. Update. Când se deschide Jumbo, hypermarketul de jucării