Brașov. Un nou cartier, 400 de apartamente pe 30,000 de metri pătrați

Last Updated on septembrie 9, 2018 Brașovul va mai avea un noi cartier de locuințe. Pe 30,000 de metri pătrați se vor construii 400 de apartamente.

Compania LH El Investments, deţinută de Maor Zinger, a solicitat Primăriei Braşov, aprobarea realizării unui nou plan urbanistic zonal pentru o suprafaţă de peste 30.000 de metri pătraţi de platforma fostei companii Romradiatoare (Bartolomeu, zona comercială) unde urmează să se construiască un complex rezidenţial de aproximativ 400 de locuinţe, informează bzb.ro.

Brașov. Un nou cartier, 400 de apartamente pe 30,000 de metri pătrați 1

(foto arhiva)

Compania care va construi, însă, aparţine omului de afaceri clujean Ioan Tecar, acesta achiziţionând platforma de la Maor Zinger în cursul anului trecut, pentru o sumă de aproximativ 4 milioane de euro.

Ioan Tecar este unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Cluj, în 2015 încasând 100 de milioane de euro de la fondul de investiţii polonez Abris Capital Partners pentru pachetul majoritar de acţiuni de la producătorul de hârtie Pehart Tec din Petreşti.

Previous Story

Brașov. Salvamont: „Final fericit pentru doua alpiniste. Dupa ce escaladasera 9 lungimi de coarda, si-au dat seama ca le prinde noaptea in perete si nu pot termina traseul. Atunci au luat decizia sa …”

Next Story

Foto Brașov. Corona pierde la mare luptă împotriva CSM București. „Am fost ataaaat de aproape sa va facem fericiti cu totul! Ce e drept, cu un public atat de frumos alaturi…cu o echipa care s-a daruit in teren in felul in care a facut-o, nu ai cum sa nu aplauzi. Asadar…”