Brașov. REACȚIE Compania RATBV, după ce un șofer a fost fotografiat fumând la volan. Robert Lazar: „Se mișcă totuși lucrurile. Am fost sunat de la RATBV și mi s-a spus că șoferul este …˛

Last Updated on septembrie 26, 2018 Compania RATBV  reacționat după ce un șofer a fost fotografiat fumând la volan.

Robert Lazar: „Se mișcă totuși lucrurile. Am fost sunat de la RATBV și mi s-a spus că șoferul este cercetat disciplinar fiindcă a fumat în autobuz, acest lucru fiind interzis.

Brașov. REACȚIE Compania RATBV, după ce un șofer a fost fotografiat fumând la volan. Robert Lazar: „Se mișcă totuși lucrurile. Am fost sunat de la RATBV și mi s-a spus că șoferul este ...˛ 1 Brașov. REACȚIE Compania RATBV, după ce un șofer a fost fotografiat fumând la volan. Robert Lazar: „Se mișcă totuși lucrurile. Am fost sunat de la RATBV și mi s-a spus că șoferul este ...˛ 2

Dacă întâmpinați orice fel de probleme cu mijloacele de transport în comun ale RATBV, scrieți-le la comunicare@ratbv.ro
Ei nu au 160 de controlori și angajați care să stea permanent în autobuze așa că nu au de unde să știe de problemele astea. Feedback-ul călătorilor este foarte important și util.

Parcă nu era voie cu țigara în mijloacele de transport în comun. Șoferul a fumat în cabină cât timp era în capătul de linie și în tot autobuzul miroase acum a fum de țigară.
RATBV, ce facem? Dacă șoferii nu respectă legea, putem și noi să n-o respectăm, circulând fără bilet? Dacă vreți respect, oferiți respect!

Previous Story

Brașov. Noua clădire a Spitalului Sf. Constantin va fi inaugurată în noiembrie. „Spitalul Sf. Constantin a selectat cei mai buni profesioniști în fiecare domeniu, recrutând și relocând echipe de medici de la Tg.Mureș, Cluj-Napoca, București, Iași și Brasov. Unii dintre medicii din …”

Next Story

Brașov-București-Constanța, cei mai buni prieteni din România. Primarii George Scripcaru, Gabriela Firea și Decebal Făgădău au semnat astăzi un acord istoric