Brașov. Noua clădire a Spitalului Sf. Constantin va fi inaugurată în noiembrie. „Spitalul Sf. Constantin a selectat cei mai buni profesioniști în fiecare domeniu, recrutând și relocând echipe de medici de la Tg.Mureș, Cluj-Napoca, București, Iași și Brasov. Unii dintre medicii din …”

Last Updated on septembrie 26, 2018 Personalul medical al Spitalului Sf. Constantin a fost ales dintre cei mai buni practicieni din domeniu și beneficiază de formare profesională și specializare continuă.

„Excelența în domeniul medical poate fi atinsă numai cu personal calificat și dedicat. Spitalul Sf. Constantin a selectat cei mai buni profesioniști în fiecare domeniu, recrutând și relocând echipe de medici de la Tg.Mureș, Cluj-Napoca, București, Iași și Brasov. Unii dintre medicii din echipa spitalului au acceptat să se întoarcă în România chiar și din Elveția sau Franta.

Brașov. Noua clădire a Spitalului Sf. Constantin va fi inaugurată în noiembrie. „Spitalul Sf. Constantin a selectat cei mai buni profesioniști în fiecare domeniu, recrutând și relocând echipe de medici de la Tg.Mureș, Cluj-Napoca, București, Iași și Brasov. Unii dintre medicii din ...” 1

Considerăm că atingerea nivelului de excelență propus este posibilă numai prin angajarea cu precădere de personal medical full-time (spre deosebire de alte spitale private, care atrag în principal medici cu jumătate de normă sau alte forme de colaborare).

Am inițiat parteneriate și colaborăm cu Spitalul Universitar din Geneva (Elveția) pentru schimbul de know-how și specializarea personalului medical”, au declarat reprezentanții spitalului.

De asemenea, noua clădire a Spitalului Sf. Constantin va fi inaugurată până la finele acestui an, cel mai probabil la începutul lunii noiembrie.

În paralel, spitalul a demarat o campanie de recrutare, fiind în căutarea medicilor specialiști sau primari în domeniile radiologie-imagistică, neurochirurgie, ATI, gastroentorologie, pneumologie, nefrologie, medicină fizică și de reabilitare, precum și în alte specializări, informează bizbrasov.ro.

În vară, Mihai Miron, acționarul majoritar al companiei Teo Health, cea care operează spitalul, anunța că „discutăm cu 65 de medici români din Franţa, Germania pentru repatrierea acestora. Performanţa se face cu oameni cu pasiune, cu dorinţă de-a performa, cu salarii bune dar prioritară este asigurarea cadrului şi dotarea corectă cu echipamente“.

Previous Story

Brașovul primește 20 de autobuze electrice noi, în valoare de 73,90 milioane lei !

Next Story

Brașov. REACȚIE Compania RATBV, după ce un șofer a fost fotografiat fumând la volan. Robert Lazar: „Se mișcă totuși lucrurile. Am fost sunat de la RATBV și mi s-a spus că șoferul este …˛