Brașov: „Din nou, bataie de joc, dupa ce ma asteptat 10 minute in statie apar deodata 2 autobuze pe linia nr. 5 … faceau intrecere pe strazile Brasovului, neoprind in toate statiile de pe traseu…”

Last Updated on septembrie 18, 2018 Brașovenii continuă să reclame situația proastă a transportului în comun, RATBV.

Emil Precup‎: „Din nou, bataie de joc, dupa ce ma asteptat 10 minute in statie apar deodata 2 autobuze pe linia nr. 5 , intre orele 7.30 – 8.00, autobuzele cu indicativul 658 si 630 faceau intrecere pe strazile Brasovului, neoprind in toate statiile de pe traseu. Multumim RATBV pentru serviciile oferite”.
Brașov: „Din nou, bataie de joc, dupa ce ma asteptat 10 minute in statie apar deodata 2 autobuze pe linia nr. 5 ... faceau intrecere pe strazile Brasovului, neoprind in toate statiile de pe traseu...” 1

Marius Istrate: „Frecvență redusă de circulație, autobuze lipsă din program și cotețe de mașini ce trebuiau casate până acum.
Ai nevoie de cel puțin o oră pentru a străbate orașul din Steagu până în Bartolomeu, în condițiile in care duminica acest traseu se face in aproximativ 20 de minute. Restul până la o oră fiind program de meditare prin stațiile regiei autonome de transportat tâmpiți”.

Catalin Buzatu: „programul afisat in statie nu este respectat, ba mai mult anumite curse nici nu mai apar. Cel mai recent caz numarul 9 spre bartolomeu in statie la Coresi de la ora 18:08 nu a mai venit.

Previous Story

Spectacol! Junii Brașovului vor cânta marți “Deșteaptă-te Române” în Piața Sfatului

Next Story

Brașov: Spectacolul ”Crai nou” al lui Ciprian Porumbescu va fi pus în scenă chiar în sala în care a avut loc premiera