Brașov. Dental Elite, premieră în stomatologia brașoveană

Last Updated on septembrie 12, 2018 Clinica dentară Dental Elite (www.dentalelite.ro si www.facebook.com/DentalEliteBrasov/) promovează la Brașov o abordare focusată pe tratarea pacienților cu frică de dentist, atât în cazul copiilor cat si al adulților.

Chiar dacă durerea nu poate dispărea complet, experiența noastră arată că o abordare focusată și un personal medical bine instruit în terapia durerii poate da rezultate extraordinare.

Brașov. Dental Elite, premieră în stomatologia brașoveană 1

Inaugurată la Brașov în iulie 2018, clinica oferă echipamente medicale de ultimă generație, echipă de medici profesioniști, cu experiență atât în țară cât și în străinătate, servicii stomatologice de top într-un cadru modern, elegant și plăcut, precum și o preocupare deosebită pentru terapia durerii și tratamentele nedureroase.
Elementul de excepție care vine să completeze aceste aspecte este abordarea pacientului anxios în echipă multidisciplinară medic stomatolog – psihoterapeut, atunci când este necesar sau când pacientul solicită acest lucru.

Copiii sau adulții care resimt stări de neliniște legate de vizita la dentist sunt ajutati prin metode pe care personalul Dental Elite le-a insusit prin colaborarea cu un psihoterapeut cu experiență în domeniu. Acestea ajută ca pacientul să se simtă in control, sa fie pregătit să știe ce urmează și neliniștea se poate diminua.
În cazul în care teama este foarte mare iar metodele aplicate nu sunt eficiente, pacienții pot apela la serviciile de psihoterapie oferite în cadrul clinicii Dental Elite.

Brașov. Dental Elite, premieră în stomatologia brașoveană 2

În acest fel, echipa Dental Elite își dorește să vină în întâmpinarea acelor pacienți (copii sau adulti, cu frica de dentist) care, de teamă sau rușine evită medical stomatolog, si, in felul acesta, să contribuie la ameliorarea danturii, a sănătății și a redării zâmbetului pacienților.

Brașov. Dental Elite, premieră în stomatologia brașoveană 3 Brașov. Dental Elite, premieră în stomatologia brașoveană 4

Pentru copiii care, în ciuda tuturor eforturilor de convingere, nu vor să meargă la stomatolog, există în cadrul clinicii un loc de joacă special amenajat unde psihoterapeutul si echipa Dental Elite îi așteaptă pentru a-i acompania în lumea magică a dințisorilor și pentru a trata împreună micile temeri legate de mersul la dentist.

Mai mult decat atât, în viitorul apropiat, clinica Dental Elite va lansa o serie de workshopuri tematice focusate pe sanatatea dintilor si educatia stomatologica a copiilor.

Dental Elite
www.dentalelite.ro
www.facebook.com/DentalEliteBrasov/

Mihai Viteazu 22, Brasov

Previous Story

ISU Brașov: „Vă așteptăm alături de noi, duminică 16 septembrie, în Parcarea Superland !!!” pentru că este ziua lor, merită să fie SUPERsărbătoriți. Așa că Noby i-a invitat la SUPERland

Next Story

Brașov. Circulația pe Bulevardul Eroilor va fi oprită joi. Autobuzele de pe lina 5 vor circula pe Griviței. Alte modificări la autobuze