ISU Brașov: „Vă așteptăm alături de noi, duminică 16 septembrie, în Parcarea Superland !!!” pentru că este ziua lor, merită să fie SUPERsărbătoriți. Așa că Noby i-a invitat la SUPERland

Last Updated on septembrie 12, 2018 Pompierii ISU Brașov vor face un exercițiu demonstrativ la Superland.

ISU Brasov: „Vă așteptăm alături de noi, duminică 16 septembrie, începând cu ora 13.00, în Parcarea Superland !!!

ISU Brașov: „Vă așteptăm alături de noi, duminică 16 septembrie, în Parcarea Superland !!!” pentru că este ziua lor, merită să fie SUPERsărbătoriți. Așa că Noby i-a invitat la SUPERland 1

Sunt SUPEReroi prezenți de fiecare dată când oamenii (sau animăluțele) au nevoie de ajutor. Salvează vieți, au parte de intervenții spectaculoase, se luptă cu pericolele la aproape orice intervenție, iar cavalerul Noby nu are cum să nu aprecieze asta. Da, vorbim despre SUPERpompieri!

Și pentru că este ziua lor, merită să fie SUPERsărbătoriți. Așa că Noby i-a invitat la SUPERland pentru a-și arăta aprecierea și pentru ne arăta o parte dintre activitățile lor. Din ceea ce i-au povestit cavalerului nostru, vor simula o descarcerare, vor demonstra stingerea unui incendiu, ne vor prezenta SUPERautospecialele lor, vor coborâ în rapel și ne vor învăța cum să acordăm primul ajutor. Pe lângă toate acestea, cavalerul Noby a pus la cale multe suprize pentru voi.

ATENȚIE: Unele activitățile desfășurate în cadrul evenimentului pot afecta emoțional copiii. Cavalerul Noby îi sfătuiește pe părinți să fie responsabili și să-i ferească pe micuți de ceea ce ei știu că îi poate afecta”.

Previous Story

Brașov. Concert Smiley: „Sunteți pregătiți? Vă dăm întâlnire la Sala Sporturilor” Cât costă un bilet

Next Story

Brașov. Dental Elite, premieră în stomatologia brașoveană