Brașov. Așa arătau profesorii de la Șaguna, în 1906. Viata in Schei: „Am cercetat arhiva familiei după o fotografie sugestivă pentru începutul de an școlar. Iată ce am scos din joben”:

Last Updated on septembrie 10, 2018 Astăzi începe un nou an școlar. Cm așa arătau profesorii de la Școala Primară-Centrală româno-greco-ortodoxă de băieți și fetițe din Brașov, actualul Colegiu Național Andrei Șaguna, în 1906.

Viata in Schei: „Am cercetat arhiva familiei după o fotografie sugestivă pentru începutul de an școlar. Iată ce am scos din joben: Corpul didactic de la Școala Primară-Centrală româno-greco-ortodoxă de băieți și fetițe din Brașov, actualul Colegiu Național Andrei Șaguna, în 1906.

Brașov. Așa arătau profesorii de la Șaguna, în 1906. Viata in Schei: „Am cercetat arhiva familiei după o fotografie sugestivă pentru începutul de an școlar. Iată ce am scos din joben”: 1

În dreapta, cu mâna pe umărul profesorului Candid Muslea – istoric, profesor, publicist, jurist și preot ortodox român, se află preotul profesor Nicolae Furnică, care avea să devină preot paroh la Biserica Sfânta Treime de pe Tocile”.

Previous Story

Foto Brașov. Corona pierde la mare luptă împotriva CSM București. „Am fost ataaaat de aproape sa va facem fericiti cu totul! Ce e drept, cu un public atat de frumos alaturi…cu o echipa care s-a daruit in teren in felul in care a facut-o, nu ai cum sa nu aplauzi. Asadar…”

Next Story

Brașov: Marius Vintilă,  plângere la poliție împotriva unui căruțaș de la Oktoberfest. „Joi am coborît cu bicla pe Drumul Poienii. De sus pînă jos balegă proaspătă de cal, cu mirosul si pericolul de derapaj aferente …  cînd am ajuns în dreptul primului atelaj, birjarul a …”