Foto Brașov. Andra: „Aseara, la festivalul Cerbul de Aur, m-am simtit de parca am calatorit in timp si mi-am (re)amintit de toate lucrurile care conteaza cu adevarat in viata mea”:

Last Updated on august 30, 2018 Andra a susținut un recital miercuri seara la Brașov, pe scena Cerbul de Aur. Joi a transmis câteva gânduri despre Festival. Cătălin Măruță și-a însoțit soția la Brașov.

Andra: „Aseara, la festivalul Cerbul de Aur, m-am simtit de parca am calatorit in timp si mi-am (re)amintit de toate lucrurile care conteaza cu adevarat in viata mea: iubire, familie, prietenie, talent, voce.

Foto Brașov. Andra: „Aseara, la festivalul Cerbul de Aur, m-am simtit de parca am calatorit in timp si mi-am (re)amintit de toate lucrurile care conteaza cu adevarat in viata mea”: 1 Foto Brașov. Andra: „Aseara, la festivalul Cerbul de Aur, m-am simtit de parca am calatorit in timp si mi-am (re)amintit de toate lucrurile care conteaza cu adevarat in viata mea”: 2 Foto Brașov. Andra: „Aseara, la festivalul Cerbul de Aur, m-am simtit de parca am calatorit in timp si mi-am (re)amintit de toate lucrurile care conteaza cu adevarat in viata mea”: 3 Foto Brașov. Andra: „Aseara, la festivalul Cerbul de Aur, m-am simtit de parca am calatorit in timp si mi-am (re)amintit de toate lucrurile care conteaza cu adevarat in viata mea”: 4

Am pus cate putin in piesele interpretate si am avut senzatia ca muzica, intr-adevar, ne uneste pe toti! Va multumesc din suflet #TeamAndra, Dan Bittman si Connect-R pentru toata sustinerea!!! #CerbulDeAur #Brasov #2018 @ Brasov, Romania

Cătălin Măruță și-a însoțit soția la Brașov, acolo unde zilele acestea are loc Festivalul Cerbul de Aur 2018, iar interpreta a urcat pe scenă miercuri seara.

Ca de fiecare dată, cei doi au au stârnit admirația celor din jur, cu gesturile de iubire făcute unul față de celălalt.

Foto Brașov. Andra: „Aseara, la festivalul Cerbul de Aur, m-am simtit de parca am calatorit in timp si mi-am (re)amintit de toate lucrurile care conteaza cu adevarat in viata mea”: 5

Cătălin Măruță nu a ezitat să își pozeze soția în culise, alături de alți admiratori ai vedetei.

Previous Story

Autostrada Brașov-Comarnic distruge zona turistică Valea Prahovei și orașul Bușteni?! Ciprian Ciucu: „Am văzut în Albania o astfel de autostradă care a fost pusă pe mijlocul unei văi și arăta groaznic. Dacă asta este soluția PSD, vor distruge Valea Prahovei și Bușteniul ….”

Next Story

Brașov: Speculă la Cerbul de Aur, 10 lei apa minerală la jumătate. Control al Protecției Consumatorilor, amenzi uriașe