Brașov: Speculă la Cerbul de Aur, 10 lei apa minerală la jumătate. Control al Protecției Consumatorilor, amenzi uriașe

Last Updated on august 30, 2018 Organizatorii Cerbului de Aur au amenajat și o zonă food unde au început să taxeze fraierii … clienții și cu 10 lei sticla de apă minerală la jumătate. Protecția Consumatorilor le-a făcut o vizită comercianților, chiar din prima seară, pe care i-a găsit în neregulă. Fiecare comerciant a primit 10,000 de lei amendă, potrivit bizabrasov.ro!

„Din punctul nostru de vedere, aceste nereguli sunt foarte grave, pentru că nu avem absolut nici o informație despre proveniența produselor alimentare.

Brașov: Speculă la Cerbul de Aur, 10 lei apa minerală la jumătate. Control al Protecției Consumatorilor, amenzi uriașe 1

Comercianții nu au putut prezenta nici un document prin care să ne demonstreze că desfășoară legal activitatea în zonă”, a declarat Sorin Susanu, comisar șef al Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Brașov, citat de mytex.ro.

Revenim cu detalii!

Previous Story

Foto Brașov. Andra: „Aseara, la festivalul Cerbul de Aur, m-am simtit de parca am calatorit in timp si mi-am (re)amintit de toate lucrurile care conteaza cu adevarat in viata mea”:

Next Story

Primăria Brașov, 5 proiecte mai ecologice care să compenseze dispariția tramvaielor și mărirea numărului de autobuze disel, poluante