(Foto) Accident Brașov: Mașină lovită de tren, lângă gara din Râșnov. ATENȚIE! DN73A dintre Râșnov și Zărnești va fi închis sâmbătă

Last Updated on august 4, 2018 O mașină a fost lovită de tren vineri după-amiaza, chiar lângă gara din Râșnov. În altă ordinde de idei, DN73A dintre Râșnov și Zărnești va fi închis sâmbătă pentru lucrări de reparație.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Brașov, Ruxanda Galu a scris: „Un autoturism înmatriculat în Belgia, dar la volanul căruia se afla un cetățean român, a fost lovit de un automotor care circula pe ruta Brașov – Zărnești,la trecerea la nivel cu calea ferată de la Gara Râșnov. Nu au rezultat victime si traficul nu a fost blocat”.

(Foto) Accident Brașov: Mașină lovită de tren, lângă gara din Râșnov. ATENȚIE! DN73A dintre Râșnov și Zărnești va fi închis sâmbătă 1 (Foto) Accident Brașov: Mașină lovită de tren, lângă gara din Râșnov. ATENȚIE! DN73A dintre Râșnov și Zărnești va fi închis sâmbătă 2 (Foto) Accident Brașov: Mașină lovită de tren, lângă gara din Râșnov. ATENȚIE! DN73A dintre Râșnov și Zărnești va fi închis sâmbătă 3 (Foto) Accident Brașov: Mașină lovită de tren, lângă gara din Râșnov. ATENȚIE! DN73A dintre Râșnov și Zărnești va fi închis sâmbătă 4 (Foto) Accident Brașov: Mașină lovită de tren, lângă gara din Râșnov. ATENȚIE! DN73A dintre Râșnov și Zărnești va fi închis sâmbătă 5 (Foto) Accident Brașov: Mașină lovită de tren, lângă gara din Râșnov. ATENȚIE! DN73A dintre Râșnov și Zărnești va fi închis sâmbătă 6

(foto: Carmen Rc)

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov: „ATENȚIE! DN73A dintre Râșnov și Zărnești va fi închis sâmbătă, 4 august, în intervalul orar 7:00 – 19:00. Se vor executa lucrări de înlocuire a plăcilor de beton armat la trecerea de nivel cu calea ferată.
Traficul va fi deviat pe DJ112E, intre Tohanul Nou și Tohanul VechiĆ.

Previous Story

Brașov: Nicole Scherzinger, de la Pussycat Dolls, vedeta Galei Festivalului Cerbul de Aur. „Salut! Sunt nerăbdătoare să vin în România și să urc pe scena Cerbului de Aur …”

Next Story

Brașov. O femeie a murit pe loc după ce a căzut de la etajul 5