Brașov. O femeie a murit pe loc după ce a căzut de la etajul 5

Last Updated on august 4, 2018 O femeie de 61 de ani a murit după ce a căzut de la etajul cinci al unui bloc de pe strada Egretei, din municipiul Braşov.

Femeia se se afla la o familie pe care o ajuta la mutarea unor obiecte de mobilier.

″Doamna în vârstă de 61 de ani s-a precipitat de la etajul cinci al unui bloc de pe strada Egretei. Aceasta nu se afla la domiciliu, ci la o familie pe care, s-ar părea că o ajuta la mutarea unor obiecte de mobilier. Colegii efectuează cercetarea la faţa locului.

Brașov. O femeie a murit pe loc după ce a căzut de la etajul 5 1

Din primele verificări pare a fi vorba de o dezechilibrare, urmând să stabilim cauza reală la finalizarea cercetării″, afirmă purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Ionuţ Marin, citat de antena3.ro

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă, a declarat la rândul său că la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ), femeia fiind declarată decedată.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Mașină lovită de tren, lângă gara din Râșnov. ATENȚIE! DN73A dintre Râșnov și Zărnești va fi închis sâmbătă

Next Story

Brașov, Cerbul de Aur. Dorian Lungu: „Acum 25 de ani, pe o ploaie teribila, eram intr-unul dintre momentele mele extrem de rare. Dansam ;) Si am facut-o non stop, pe intreaga durata a recitalului lui Jerry Lee Lewis la Cerbul de Aur. Fenomenal a …”