Brașov: Castelul Bran şi Piaţa Sfatului, pictate pe un perete în Gară

Last Updated on august 7, 2018 O pictură murală imensă a fost realizată pe un perete de la etajul superior al Gării Brașov. Castelul Bran, Piața Sfatului, dar și mai multe clădiri din centrul vechi pot fi admirate.

Tot în această vară, faţada clădirii Gării Braşov a fost acoperită cu cu o folie specială în culorile drapelului naţional, având în vedere că ne aflăm în an Centenar. În timpul nopţii folia va fi iluminată cu sisteme LED ce urmează a fi montate pentru ca clădirea Gării să fie vizibilă de pe străzile din apropiere. În această perioadă se fac şi reparaţii în Gară.
Brașov: Castelul Bran şi Piaţa Sfatului, pictate pe un perete în Gară 1
Corpurile de iluminat se schimbă cu sisteme LED, iar în loc de tabele electronice vor fi două monitoare TV. Gresia de la intrarea în Gară este şi ea schimbată, informează adevarul.ro.
„În Gara Braşov se desfăşoară la ora actuală lucrările de cablare şi conexiuni electrice, prevăzute în programul anual de întreţinere şi reparaţii curente la cladirea staţiei CF Braşov. Contractul de lucrări, în valoare de 440.982 lei, are termen de finalizare 10.08.2018, iar sursa de finanţare este asigurată din fondurile proprii ale companiei.
Printre lucrările prevăzute în contract se numără: înlocuirea corpurilor de iluminat cu LED-uri, pentru funcţionarea corespunzatoare a instalaţiilor electrice interioare şi exterioare din staţie şi în tunelul pietonal, mascarea tronsoanelor de cabluri cu 34 de panouri multifuncţionale (în sensul folosirii şi pentru reclame), montarea a două monitoare TV în locul tablourilor de sosire/plecare trenuri.
Menţionez de asemenea, că în curs de derulare este şi contractul pentru lucrările de reparaţii la platforma gării (ieşirea spre oraş), în valoare de 299.306 lei, tot din surse proprii ale companiei“, a anunţat Oana Brânzan, purtător de cuvânt al CFR SA.

 

Previous Story

(Foto) Doi jandarmi din Brașov au cucerit Vârful Matterhorn. „Imposibilul a fost depășit!”

Next Story

Brasov: Un barbat a scăpat miraculos cu viaţă, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el